020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Pokerdiner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Hebben jullie  zin om een gokje te wagen? Dan is ons Poker Diner in Rotterdam echt een aanrader!

Kunnen jullie moeiteloos bluffen en onder de grootste stress nog een stalen pokerface opzetten? Het zal blijken tijdens dit Poker Diner in Rotterdam. Een professionele poker leraar staat klaar om je alle trucjes van dit beroemde spel bij te brengen!

We gaan van start met een echte Poker Workshop in hartje Rotterdam. Na deze workshop zal jullie pokerspel van professioneel niveau zijn! Nadat de poker instructeur de spelregels van poker met jullie heeft doorgenomen, is het om je geleerde trucjes in de praktijk te brengen. Wie van jullie gezelschap houdt zijn of haar zenuwen het beste onder controle en wie sleept die felbegeerde hoofdprijs in de wacht? Het zal allemaal blijken tijdens het spannende pokerspel.

Nadat de trotse winnaar bekend is gemaakt en iedereen van de strijd is bijgekomen is het tijd voor een verrukkelijk drie gangen diner. Je kan hierbij kiezen uit drie soorten voorgerechten, drie soorten hoofd gerechten en een overheerlijk dessert. Dat is pas genieten!
Voor een spannend avondje uit in Rotterdam moet je bij ons Pokerdiner zijn!

Inclusief:
-Privéruimte
-Pokerinstructeur en materialen
-Prijs voor de winnaar
-Compleet 3 gangen diner
-BTW