020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Dikke Dames Schilderen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €45,00 p.p. (incl. BTW)

Als er iets is dat direct een brede lach op je gezicht tovert dan is het deze workshop. Dikke dames schilderen is namelijk net zo leuk als dat het klinkt!  De vrijgezel zal volkomen verrast zijn als hij kennismaakt met deze creatieve schilderworkshop in Rotterdam’!

Wij garanderen een fantastische middag in ‘Roffa’!
Tijdens deze workshop dikke dames schilderen hebben jullie volkomen creatieve vrijheid.

Want Dikke Dames komen natuurlijk in velerlei soorten!  Je krijgt de mogelijkheid om tijdens deze Rotterdamse workshop je hoogstpersoonlijke variant te kiezen. Wij tekenen deze voor. Aansluitend is het aan de deelnemers om het ‘kunstwerk’ te voorzien van kleur. Als je voorkeur uitgaat naar een blanco doek of zelfs een totaal andere afbeelding?!  ‘Pas de probleme’! We denken in oplossingen!

En wie weet; wellicht kun je na deze workshop wel je kunstzinnige uitspatting aan de muur hangen. Op het bedrijf of gewoon bij je thuis! 

Atelier in hartje Rotterdam
voor deze schilderworkshop stellen wij ons atelier in hartje Rotterdam ter beschikking.

Onze professionele schilderdocent staat geheel tot jullie beschikking. Deze artiest gaat vervolgens aan de slag met jouw collega’s of vriendinnen. Geloof ons. Het schilderen van deze dikke dames leidt onherroepelijk tot een topstemming.

Onze schilderdocente leert jullie o.a. het maken van een opzet teneinde jouw dikke dame te realiseren. Vervolgens is het zaak te weten welke kleuren je gaat aanbrengen, in wat  voor kleding je haar had gedacht. zet je haar een hoedje op; geef je haar een feestelijk glas wijn? Voorzie je haar van een enorme zonnebril?! Jij mag het letterlijk helemaal zelf bepalen!

Als onderdeel van een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje is deze workshop Dikke Dames schilderen echt een geheide knaller! Duik dus helemaal in de bizarre wereld van de dikke Dames. Desgewenst met een plezierig glaasje!

Maar wij bieden ook andere creatieve workshops aan in Rotterdam. Wat dacht je b.v. van onze workshop naaktmodel schilderen of anders onze action painting workshop. Je ziet, mogelijkheden te over!

Voor meer info neem even volkomen vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wedden dat we iets geschikts voor je hebben?!

De Workshop Dikke Dames Schilderen is inclusief;
– Professionele begeleiding
– Materiaal
– Op jullie zelfgekozen dag & tijdstip te boeken!
– BTW