020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Striptease in Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25 p.p. (incl. BTW)

Aan ons de taak om jullie te transformeren tot een waarachtige ‘femme fatale’. ‘Onze workshop Striptease’ stort zich volkomen in ’the act of seduction’ oftewel de kunst van het verleiden. Suggestieve dansmoves, opwindende poses, het is straks je tweede natuur. Onze geestdriftige dansinstructrice neemt jullie mee in de spannende wereld van de ‘striptease’. Wij zullen je onderwijzen hoe je je publiek kunt ‘plagen’, hoe je de beste suggestieve, verleidelijke poses gaat maken en welke opwindende moves je kunt laten zien.

Een sensuele workshop in hartje Rotterdam
Wij beschikken over louter professionele dansinstructrices. Deze dames zijn uiterst vertrouwd met de kunst van verleiden en zwoel dansen. Uiteraard stemmen zij deze workshop af op de gemiddelde danscapaciteiten van de ‘klas’ voor zich. Deze sensuele Workshop Rotterdam  start vanuit de basis. En van hieruit werken we ons op naar de sensuele top! 

Alles komt aan tijdens deze workshop Striptease in Rotterdam. denk daarbij aan zelfverzekerheid, uitvoering en opbouw. Wij gaan je bijbrengen  hoe je moet dansen met attributen als hoed, stok, of een stoel. En uiteraard brengen we je de kunst bij hoe je zo verleidelijk mogelijk kleding af werpt tijdens de dans. Uiteraard wordt er geoefend met kledingstukken over je gebruikelijke outfit. Het draait deze dag natuurlijk zuiver om de dans! Het is dan aan te bevelen  dat de deelnemers kleding meenemen die simpel uit kan. Zoals daar is een jasje of een rokje.

Wij zullen jullie de kunst van het verleiden leren. Alle tips&trics  komen aan bod. En reken maar dat de jarige of de vrijgezel gedurende deze workshop geheel in de spotlights komt te staan!

Als je deze Workshop striptease hebt voltooid, dan gooi je er een volledige routine uit, zodanig dat je partner niet weet wat hem overkomt. Succes verzekerd!

Onze workshop biedt de garantie op een dag boordevol fun, opwinding en zwoele ‘dansmoves’. maar minstens zo belangrijk; de lol spat er van af bij deze workshop! 

Privéstudio in hartje Rotterdam
Natuurlijk reserveren wij exclusief voor dit groepsuitje een privé studio in hartje Rotterdam! Zo kun je heerlijk onbespied uit je plaat gaan! Gooi je haren los en ‘ break free’ met deze sensuele dansworkshop!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een onvergetelijk vrijgezellenfeestje
– BTW