020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Maak je eigen Videoclip Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €39,95 p.p. (incl. BTW)

Over een succesnummer gesproken! Dit groepsuitje is helemaal ‘da bombe’! Onze workshop ‘Maak je eigen videoclip ‘ is een gegarandeerde aanrader voor een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje in Rotterdam.

Stel je voor dat jullie een hele videoclip wijden waarin het favoriete nummer van de betreffende vrijgezel prominent voorbij komt! Wat dacht je er van bijvoorbeeld om tijdens een vrijgezellenfeestje het lijflied van de vrijgezel of iets vergelijkbaars te verwerken in de videoclip?! Wij maken dit allemaal voor jullie mogelijk! Bij de workshop ‘Maak je eigen videoclip’ kan in principe alles. Qua beeld en muziek.   

Onder supervisie van een ervaren cameraman gaan jullie vandaag jullie eigen muziekclip ‘schieten’. Wij starten deze workshop ‘Maak je eigen videoclip’ met de opzet van een storyboard en een verhaallijn geheel naar jullie eigen keuze! 

In nauwe samenwerking met onze cameraman realiseren we een spannende choreografie die jullie natuurlijk uitgebreid gaan oefenen. Je snapt dat dit al leidt tot veel hilariteit!

Bedenk een nummer naar keuze. En dat kan een klassieker zijn van Madonna of Michael Jackson, maar ook iets moderns, of iets van vaderlandse bodem als een lied van Borsato/Hazes, zanger Rinus. Niets is onmogelijk! 

Onze cameraman heeft verkleedspullen en geinige attributen voor de deelnemers ‘in store’ . Dus is het tijd voor de grote transitie!  De switch naar de personen die naadloos aansluiten op het thema van je verhaal.

Al je creativiteit, energie en fantasie kun je volledig de vrije ruimte geven in maak je Eigen Videoclip in Roterdam!

Vanzelfsprekend ben je reuze benieuwd naar het eindresultaat. En wil je daar ook van nagenieten! Wij zorgen er voor dat je videoclip niet alleen wordt opgenomen, maar wij nemen ook de zorg voor de editing voor onze rekening en wij garanderen je dat je je eigen videoclip thuis ontvangt.

Vanwege deze redenen  is ‘Maak je eigen Videoclip’ zo gruwelijk populair als onderdeel van vrijgezellenparty, vrienden of vriendinnenuitje en elk denkbaar ander speciaal groepsuitje in onze befaamde havenstad. 

Maak Je Eigen Videoclip Rotterdam  is met inbegrip van;
-Professionele cameraman/choreograaf
-Montage en editing
-Garantie op onvergetelijk en bijzonder uitje
-BTW