020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Action Painting Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €45.00 p.p. (incl. BTW)

Een vrijgezellenfeest vol actie, activiteit, creativiteit en gezelligheid? Dan zit je goed bij de workshop action painting Rotterdam! Dit groepsuitje staat bol van de humor en hilariteit en is daarom perfect voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Creatie is het sleutelwoord bij action painting. Action painting is schilderen, maar niet zomaar! Let goed op bij de introductie van deze workshop, want hier wordt duidelijk wat precies de bedoeling is…

De workshop
Afhankelijk van de grootte van de groep worden jullie onderverdeeld in kleinere groepen. Jullie instructeurs van vandaag, professionele schilders, zullen jullie de basics laten zien. Maar dan moeten jullie het zelf doen… En action painting is een sport op zich! Gooi, verf, smijt, sproei en smeer: tijdens de workshop action painting Rotterdam is het allemaal geoorloofd.

Begrijp je al waarom action painting zo’n hilarische activiteit op zich is? Creëer, samen met de groep, het meest geweldige schilderij dat jullie als groep typeert. Jullie doen dit samen, action painting is teamwork, en samen bereik je het meest!

Rotterdam
De workshop vindt plaats op een centraal gelegen locatie in Rotterdam, waarbij jullie geheel de mogelijkheid hebben om jullie schilderavontuur tot een goed einde te brengen. Zie hoe jullie schilderij tot leven komt en meer is dan wat verfspatten op een doek. Met z’n allen creëren jullie het perfecte aandenken aan een geweldige vrijgezellendag – het doek mag uiteraard mee naar huis genomen worden!

Het creatieve en gezellige karakter van deze workshop maakt dat action painting een supergeschikte activiteit is om tijdens een actief en gezellig vrijgezellenfeest te doen. Wil jij dat creativiteit en teambuilding de sleutelwoorden zijn? Boek dan deze workshop! Dat kan bovendien op iedere gewenste datum, op een tijdstip naar keuze. Vraag onze enthousiaste medewerkers naar de mogelijkheden!

Workshop action painting Rotterdam is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Schildermateriaal
– BTW