020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Bollywood Dansen Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25.00 p.p. (incl. BTW)

Wie kent ze niet: de prachtige, mysterieuze en sexy Bollywoodfilms uit het Oosten? In deze films bewegen de dames en heren alsof het een lieve lust is, op muziek om bij weg te dromen. Dit kun jij nu beleven met je vrienden én degene die binnenkort gaat trouwen op zijn of haar vrijgezellenfeest. Met de workshop Bollywooddansen Rotterdam!

Als de bruid of bruidegom van andere culturen houdt én van actief bezig zijn, is dit zeker een workshop die jullie moeten boeken. Een verrassendere workshop is er niet!

Bollywooddansen is namelijk geen standaard dansvorm of een dansvorm die bij het grote publiek erg bekend is. Toch is deze workshop er één om je energie voor te sparen! Er moet namelijk een heuse warming up gedaan worden en onze instructrice deinst er niet voor terug om jullie flink aan het werk te zetten. Neem makkelijk zittende kleding en sportschoenen mee, en bereid je voor!

Bollywood
De welbekende Bollywoodfilms staan bol van de sexy en authentieke dansvorm Bollywood. De vonken vliegen er vanaf en dat is ook de bedoeling in deze workshop!

Op een centraal gelegen locatie in hartje Rotterdam gaan jullie niet alleen aan de slag om een prachtige choreografie in te studeren, maar horen jullie ook alle verhalen en achtergronden over het Bollywooddansen. Onze instructrice heeft al ruimschoots ervaring met deze specifieke vorm van dans en kan al jullie vragen beantwoorden.

Na de warming up worden jullie ingewijd in de heuse kneepjes van het vak. Denk aan de sierlijke heupbewegingen die zo kenmerkend zijn voor Bollywooddansen, de gracieuze danspassen en de kenmerkende hand- en voetbewegingen. Binnen no time is de prachtige danszaal omgetoverd in Oosterse sferen en dansen jullie de sterren van de hemel!

De workshop Bollywooddansen Rotterdam is te boeken op iedere datum en ieder tijdstip naar keuze, dus geen excuses om de bruid of bruidegom in spe geen bijzondere en onvergetelijke middag te bezorgen. De workshop is perfect te combineren met een mooi avondprogramma en vormt zo de basis voor een prachtig vrijgezellenfeest!

Workshop Bollywood dansen Rotterdam is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– BTW