020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Cheerleading Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25.00 p.p. (incl. BTW)

Een verrassende, actieve, spetterende en gezellige activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest? Dat is de workshop cheerleaching Rotterdam bij uitstek!

Hoewel wij het in Nederland bijna niet zien, is cheerleading in de Verenigde Staten een heuse team- en danssport. Geen wonder: cheerleading is gezellig, actief, een prachtige combinatie tussen sport en show en bovendien een échte vorm van dansen. Perfect voor een workshop!

Tijdens deze twee uur durende workshop worden jullie door onze instructrice meegenomen in het cheerleading. De sport staat bol van de teamspirit, competitie en energie en daarom is dit ook een workshop waarin je al je energie kwijt kunt! Cheerleading is een combinatie van show, dans, sport en choreografie en dat maakt het perfect als jullie als groep graag actief bezig zijn. De spetterende workshop heeft daarnaast nog een prachtig resultaat, want jullie zullen in de twee uur een heuse choreografie aangeleerd krijgen van onze instructrice! Maar dat is nog niet alles: jullie zullen deze aan het eind van de workshop ook daadwerkelijk opvoeren…

Onze enthousiaste instructrice heeft veel ervaring met cheerleading en weet precies wat ze moet doen om jullie de mooiste moves aan te leren. De kernwoorden van de workshop zijn entertainment, creativiteit en flexibiliteit – maar bovenal teambuilding. Jullie doen dit tenslotte samen!

Natuurlijk hoort de bruid-to-be deze middag centraal te staan en daarom is het, speciaal voor haar, mogelijk om zelf muziek uit te kiezen waarop jullie tijdens deze workshop zullen dansen. Kies bijvoorbeeld een lied waar zij speciale herinneringen aan heeft, of haar lievelingslied. Ons advies: kies een uptempo nummer, zodat de snelle en spetterende dansmoves perfect uit de verf zullen komen.

Neem bovendien je sportschoenen mee én lekker zittende kleding, want het belooft een pittige workshop te worden!

Boek de workshop cheerleading Rotterdam wanneer je wil. Wanneer zien we jullie?

Workshop cheerleading Rotterdam is inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-BTW