020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Naaktmodel Schilderen Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €45.00 p.p. (incl. BTW)

Tijdens een vrijgezellenfeest is het natuurlijk de bedoeling dat er flink wat gelachen wordt. Dat kan met deze workshop zonder meer! Jullie gaan namelijk schilderen – en nee, dat is zeker niet saai! Het ‘stilleven’ dat jullie zullen schilderen loopt namelijk op twee benen… En heeft geen kleding aan. Een naaktmodel!

Deze geweldige workshop staat garant voor een hoop hilariteit en gezelligheid. Deze workshop is geschikt voor mannen én vrouwen en bovendien kunnen jullie zelf kiezen of er een mannelijk of een vrouwelijk model uit de kleren gaat voor jullie. Verras de groep óf alleen de vrijgezel met een wel heel apart stilleven…

De workshop
De workshop naaktmodel schilderen Rotterdam kan geboekt worden op iedere datum en ieder tijdstip naar keuze, maar let op! Het is niet alleen maar lachen, gieren en brullen: er moet ook gewerkt worden.

Op een centrale locatie in hartje Rotterdam staat onze instructeur al klaar om jullie te ontvangen. Jullie begeleider weet alles van (de technieken van) schilderen en kan niet wachten om jullie de basics uit te leggen. Want het is niet niks om menselijke vormen te schilderen! Waar moet je op letten? Wat voor kwasten en wat voor verf gebruik je en hoe zet je het op papier? Allemaal dingen om goed over na te denken voordat je met je doek aan de slag gaat. De schilderworkshop vergt de nodige creativiteit, dus bereid je voor!

Een leuk extraatje aan deze workshop: uiteraard hebben jullie met de gemaakte schilderijen prachtige aandenkjes aan deze gezellige workshop. De kunstwerken mogen namelijk mee naar huis genomen worden!

Geef de bruid of bruidegom in spe een middag om nooit te vergeten en boek de workshop naaktmodel schilderen Rotterdam. Durf jij?

Workshop naaktmodel schilderen Rotterdam is inclusief:
– Naaktmodel
– Professionele begeleiding
– Schildermateriaal
– BTW