020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Buikdansen Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Train die buikspieren en zorg voor een echte geslaagde vrijgezellen dag voor jou en je vriendinnen. Boek de workshop buikdansen in hartje Rotterdam!

Buikdansen is naar schatting minstens 5000 jaar oud en nog steeds zeer populair hier bij ons in het westen. Buikdansen is een mengeling van bewegingen uit diverse landen en culturen en diende vroeger om in detail mythologische verhalen uit te beelden. Nadat deze dans werd meegebracht uit India en Perzië zijn er door de jaren heen allerlei verschillende onderdelen toegevoegd.

Workshop Buikdansen
De workshop buikdansen duurt twee uur en in deze tijd zullen wij u alle bewegingen en details van deze oosterse dans bijbrengen. U zult worden ontvangen in een dansruimte in het centrum van Rotterdam die speciaal voor u is gereserveerd. Hier wordt u ontvangen door een ervaren dans instructeur die u op een zeer rustige en vooral motiverende manier zal laten zien dat buikdansen niet alleen maar uit mooie heupbewegingen bestaat maar veel maar is dan dat. Er liggen alvast kostuums en andere versieringen voor u klaar om helemaal in de oosterse sferen te komen! Als u een vrijgezellenfeest heeft ligt er voor de aanstaande bruid een 1001 kostuum klaar. Voor de overige gasten liggen er rinkelende muntensjaals klaar. Nadat iedereen is omgekleed kan de workshop van start gaan.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat deze workshop het uiterste van u zal eisen. Halverwege hebben wij een korte pauze gepland zodat u op adem kan komen onder het genot van muntthee en Turks gebak.

Wij kunnen u garanderen dat onze workshop buikdansen in de smaak zal vallen bij u en uw gezelschap in de Rotterdamse binnenstad, dus aarzel niet en reserveer!

De buikdans workshop inclusief:
– Professionele buikdanslerares
– Zaalhuur
– Versieringen
– Thee en Turks gebak
– BTW