020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Chairdance in Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Gedurende onze Workshop Chairdance in Rotterdam zullen de ins & outs van deze sensuele showdans jullie worden bijgebracht door onze professionele dansinstructrice.  De opwindende en stoere danspassen gaan we nu onderbreken met ‘chairdance moves’ op muziek. Wij garanderen jullie een ‘kluit’ positieve energie en heel veel fun tijdens deze workshop Chairdance in Rotterdam.

Workshop  Chairdance in Rotterdam
Wij leren jullie een chairdance choreografie op muziek in een speciaal daarvoor afgehuurde privé studio. Onze instructrice brengt jullie diverse sensuele en stoere moves bij, onder en om de stoel heen. En zo worden jullie klaargestoomd voor een spetterende performance! 

Dankzij de tips &tricks van onze professionele dansinstructrices gaan jullie merken dat je plots bent getransformeerd in zwoele ‘dansseuses’. In ”no time’ kunnen onze door de wol geverfde danseressen jullie omtoveren in waarachtige ‘powergirls’! Aan het slot van onze ‘Workshop Chairdance in Rotterdam zijn jullie in staat om deze spetterende ‘chairdance choreo’ moeiteloos te demonstreren.   

Hoe superleuk is het om jullie ingestudeerde choreografie te filmen aan het eind van de Workshop Chairdance in Rotterdam. Dit bruisende Vrijgezellenfeestje is zo een prachtig aandenken! Als je zoekt naar een uniek vrijgezellenfeestje waar de vonken van af spatten, dan zit je helemaal ‘geramd’ bij onze Workshop Chairdance’!

Doe een stel lekker zittende schoenen aan, vergeet niet je makkelijke kleding en dan zorgen wij voor de rest! Geloof ons maar als wij je garanderen dat deze workshop uitgroeit tot een waanzinnige happening in de Rotterdamse binnenstad!

‘The roof, the roof the roof is on fire’! Dus spaar al je energie voor deze spetterende Workshop chairdance in Rotterdam.

Ben je helemaal enthousiast maar doe je onze ‘Workshop Chairdance’ liever in een andere plaats?! Wij denken met je mee; dat regelen we voor je! Met alle liefde komen wij jouw kant op!

Jullie kunnen uiteraard geheel vrijblijvend contact leggen met een van onze medewerkers. bel daarvoor 020-7009439 of stuur een mailtje voor meer informatie.

Deze workshop Chairdance is Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingend groepsuitje
-BTW