020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Twerk Workshop Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje waar de vonken vanaf vliegen? Dan is onze Twerk Workshop in Rotterdam op jullie lijf geschreven! Want Twerken is ‘Sizzeling hot’.

Deze Twerk workshop is lekker actief, totaal hilarisch en eentje om nooit meer te vergeten! 

Twerken is de ‘danshype’ van dit moment!
Tijdens deze Twerk Workshop in Rotterdam gaan jullie samen met onze professionele dansinstructrice je billen en heupen even lekker wakker schudden. En heb je altijd gedacht dat Twerken moeilijk is? Heb jij het even mis. Twerken is voor iedereen en dat zullen wij jullie laten zien ook.

Stap voor stap gaan wij deze dans met jullie doornemen en natuurlijk in een heerlijk ontspannen tempootje, want plezier voert de boventoon! 

Onze professionele danseressen hebben een ruime ervaring in het geven van dansworkshops. Door deze ervaring voelen zij feilloos het niveau van de groep aan en stellen de workshop daarop af.

Zelfs houten harken zullen worden omgetoverd tot professionele ‘Twerkers’.

Zak, zak, zak tot de grond, grond, grond
We beginnen deze Twerk Workshop met een aangename warming up, waarbij de heupen even lekker los worden gemaakt. Als iedereen lekker losjes is, zal de instructrice jullie vervolgens opdelen in kleinere groepjes, zodat het makkelijker voor iedereen wordt om te improviseren.

Interactie vormt namelijk een van de leuke en verrassende elementen tijdens deze Twerk Workshop in Rotterdam.

Daarna is het tijd voor het echte werk!  Bij Twerken gaat het vooral om het bewegen van de heupen en de billen.

Natuurlijk is deze workshop inclusief een lekkere ontspannen pauze. Zodat iedereen even op adem kan komen en zich kan voorbereiden op het slotstuk van deze Twerk Workshop in Rotterdam.

Deze Twerk Workshop in Rotterdam is het ultieme en sexy vrijgezellenfeestje met de nodige actie. Behalve een paar lekker zittende schoenen en gemakkelijke kleding hoef je alleen jezelf mee te nemen. Daarna groeit de Twerk Workshop vanzelf uit tot een spetterend vrijgezellenfeestje.

Het dak gaat er namelijk af, dus bewaar alle energie voor de workshop! Het wordt een spetterende middag in Rotterdam, waar jullie nog lang en met veel plezier aan terug denken.

Let op: Wij organiseren deze Twerk Workshop door heel Nederland. Dus zien jullie een middagje lekker twerken wel zitten maar is Rotterdam net iets te ver? Geen probleem, geef je stad naar keuze aan ons door en wij zullen er een spetterende workshop voor jullie verzorgen.

Zijn jullie ook nog op zoek naar een avondprogramma voor jullie vrijgezellenfeestje? Wij kunnen deze workshop twerken bijvoorbeeld ook aanbieden in combinatie met een stripdiner of een gezellig Popquiz Diner. 

Deze workshop Twerken is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Te boeken op je eigen datum & tijd
– BTW