020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Aura en Chakra Readen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Zou u ook wel eens contact met uzelf willen maken om te weten wie u echt bent en wat uw drijfveren zijn? Uw mogelijkheden, verlangens en beperkingen of die van uw omgeving? Boek nu de workshop Aura en Chakra reading in Rotterdam en inspireer uzelf om de dingen anders te gaan doen!

U wordt ontvangen op een toepasselijke locatie in hartje Rotterdam door onze workshopleider met een welkomstdrankje. Deze zal u begeleiden en u inzicht geven over het Aura en Chakra readen. Er zal een beroep worden gedaan op uw intuïtie om de energie van u en uw omgeving waar te nemen. Ook wordt u alles uitgelegd waarom chakra’s belangrijk zijn voor levenskracht, uw energielichaam en het zichtbaar maken van uw Aura of dat van iemand anders.

U krijgt eerst een korte introductie, vervolgens wordt uw gezelschap opgedeeld in groepen. Hier wordt u uitgelegd hoe u de chakra’s kan lezen van een ander. Nadat alles duidelijk is verteld wordt het tijd om het zelf te gaan proberen.

U zult merken dat deze workshop de perfecte manier is om beter inzicht te krijgen in uzelf en de omgang met uw omgeving. Het zal u stimuleren om op een andere manier naar de toekomst te kijken en de juiste keuzes te maken. Onze workshop Aura en Chakra readen zal niet alleen op een positieve manier een bijdrage leveren in uw eigen leven, maar kan ook in uw bedrijf van grote meerwaarde zijn.

Ontwikkel je zintuigen en boek nu onze workshop Aura en Chakra readen in Rotterdam!

Inclusief:
– professionele begeleiding
– Privé zaal
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
– BTW