020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Breakdance Workshop Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25.00 p.p. (incl. BTW)

Je zoekt een actief, gezellig en onvergetelijk vrijgezellenfeest voor je beste vriend of vriendin? De workshop Breakdance Rotterdam is dan alles wat je zoekt! In het hartje van de stad krijgt de vrijgezel de workshop van zijn of haar leven. Breakdance is een ontzettend populaire dansvorm op dit moment en dat is niet voor niks! Breakdance heeft alles wat een dansvorm moet hebben: het is spectaculair, inspannend, ziet er gaaf uit en is bovendien een teamsport waarbij gezelligheid en lol voorop staat. Maar breakdance staat bovenal natuurlijk bekend om de spetterende trucs!

De workshop
De workshop vindt plaats op een speciaal uitgekozen locatie in hartje Rotterdam, waar jullie bij aankomst al ontvangen worden door jullie instructeur van vandaag. Nadat jullie worden ingewijd in de wondere wereld van breakdance volgt uiteraard een korte warming-up om de spieren los te maken… En dan kan het dansen beginnen!

Tijdens de twee uur durende workshop krijgen jullie de meest coole moves aangeleerd van een professionele breakdanceinstructeur. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende ‘snake’-beweging of salto’s. Klinkt indrukwekkend, toch? Of laat deze moves over aan de bruid of bruidegom in spe… Maar dan mis je wel wat!

Het niveau liever wat toegankelijker? Geen enkel probleem! Onze enthousiaste instructeur is het gewend om voor groepen te staan en kan het niveau van de dans die jullie in de workshop aangeleerd krijgen eenvoudig aanpassen aan het niveau van jullie groep. Zo is de workshop voor iedereen de ultieme dansbelevenis! Deze workshop is te boeken op iedere gewenste dag en tijdstip.

Workshop breakdance Rotterdam is inclusief:
– Ervaren breakdance
– instructeur
– Zaalhuur
– BTW