020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flamenco Workshop Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Geef jullie vrijgezellenfeest een Spaans tintje door de geweldige, spetterende en verrassende workshop Flamenco te boeken! Met exotische muziek, sensuele dansbewegingen en een mysterieuze sfeer is deze workshop er één om niet snel te vergeten. De perfecte aanvulling op de ideale vrijgezellendag!

Gewoon in hartje Rotterdam leren jullie de basics van de prachtige dansvorm Flamenco. Geheel in Zuid-Spaanse sferen! Ervaren, onervaren, man, vrouw, jong of oud? Het maakt niet uit, het niveau van de aan te leren choreografie kan eenvoudig aangepast worden aan dat van jullie. Zo is de workshop Flamenco een belevenis voor iedereen!

Flamenco
Geen idee wat Flamenco inhoudt? Stel je voor: de authentieke klanken van een prachtige Flamencogitaar, de mysterieuze Arabische muziek en het krachtige ritme van de dans. De volwassen gratie waarmee de dansers zich over de vloer bewegen, in combinatie met explosief voetenwerk en snelle, maar sexy  handbewegingen. Dat is Flamenco!

De roots van deze dansvorm zijn te vinden in de Zuid-Europese cultuur. Flamenco wordt veelal gezien als één van de belangrijkste exportproducten van Spanje en dat maakt de dans wereldberoemd! Toch is deze dans relatief onbekend bij het grote publiek – tijd om daar verandering in te brengen.

De Workshop
Al als jullie als groep aankomen op de voor jullie gereserveerde locatie klinkt de temperamentvolle muziek al uit de speakers. Op de prachtige danslocatie staat onze ervaren Flamencodanseres al op jullie te wachten. Zij neemt jullie mee in de Mediterraanse wereld die Flamenco heet. Op naar Spanje!

Na een korte warming-up is het tijd voor het echte werk. Met de hele groep leren jullie een spetterende Flamenco-performance, een prachtige choreografie waarbij de aanstaande bruid natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. Dit prachtige optreden herhalen jullie uiteraard aan het eind van de workshop nog eenmaal, zodat de vrijgezel haar sensuele en sexy dansmoves nog één keer kan laten zien.

De workshop flamenco Rotterdam bevat een verrassende en spetterende combinatie van ingrediënten, waardoor jullie vrijgezellendag onvergetelijk wordt!

Flamenco workshop Rotterdam is inclusief:
– Professionele flamenco danseres
– Zaalhuur
– BTW