020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Streetdance Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Streetdance: dé dansvorm die bij uitstek geschikt is voor jong en oud, man en vrouw, ervaren en onervaren dansers. Het is de meest inspirerende, inspannende én ontspannende vorm van bewegen en daarom oh zo leuk!

Ben je op zoek naar een spetterende workshop voor tijdens een geweldig vrijgezellenfeest? Zoek niet verder! De streetdance workshop Rotterdam is er één uit duizenden en perfect als aanvulling op jullie onvergetelijke vrijgezellendag.

Op een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam krijgen jullie alle ins en outs van streetdance mee. Natuurlijk komt er veel power en energie kijken bij de workshop, dus maak jullie borst maar nat! Onze tip: neem lekker zittende kleding en goede sportschoenen mee, want het wordt een workshop waarbij jullie niet bepaald stil zullen zitten…

Streetdance
Streetdance komt oorspronkelijk uit de achterstandswijken van New York. In de jaren ’90 werd de dansvorm meegenomen naar Europa, waar het tal van invloeden uit verschillende culturen en dansvormen heeft gekregen. Streetdance is nu allang niet meer alleen een dansvorm, maar echt een lifestyle.

Vandaag de dag heeft deze actieve vorm van dans een grote invloed op de mode, muziek en cultuur wereldwijd. Veel kunstenaars laten zich inspireren op deze dansvorm. Geen wonder, want het is een geweldige dans om te zien! Het zorgt ervoor dat je bijna niet meer stil kunt zitten…

De workshop
De streetdance workshop Rotterdam zal plaatsvinden op een dag en tijdstip naar keuze, op een centrale locatie in Rotterdam. In een mooie, speciaal voor jullie gereserveerde danszaal, wacht onze professionele dansinstructeur al op jullie als jullie aankomen. Na een korte introductie en een krachtige warming-up is het tijd om de spieren los te dansen!

Jullie zullen een geheel eigen en spetterende choreografie in gaan studeren. Natuurlijk met de aanstaande bruid of bruidegom als middelpunt! De vorm van dans die streetdance is, is altijd aan veranderingen onderhevig en daardoor is geen enkele dans hetzelfde. Ook voor jullie kan een speciale choreografie ingestudeerd worden, desgewenst op muziek naar keuze! Hierdoor is geen enkele workshop hetzelfde.

Dansen tot jullie erbij neervallen, dat is waar de workshop om draait. Met een spetterende performance van de zojuist aangeleerde choreografie als afsluiting van de workshop, kunnen jullie naderhand terugkijken op een geweldige, vrijgezellige activiteit. Waar wacht je nog op?

Streetdance workshop Rotterdam is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– BTW