020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flashmob Workshop Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €30,00 p.p. (incl. BTW)

Een dier nadoen, een leuk dansje of een toneelstukje opvoeren een openbare plek en niemand die het verwacht. Dat is Flashmob! Boek nu deze hilarische en superleuke workshop in Rotterdam!

Een persoon begint met iets geks en onverwachts te doen op een openbare plek en steeds meer mensen gaan meedoen. Als de act klaar is gaat iedereen weer uit elkaar alsof er niets is gebeurd. Flashmobs worden vaak georganiseerd via social media en men weet nooit op voorhand hoeveel mensen er mee zullen doen.

De workshop zal worden geleid door onze ervaren dans instructrice en samen met haar zullen jullie een dans-act gaan voorbereiden. Het leuke hiervan is dat jullie zelf bepalen welke act dit zal zijn! Wij zorgen voor een geschikte ruimte die hiervoor gereserveerd is en daar gaan jullie alle passen instuderen.

Zodra iedereen weet wat hij of zij moet doen en na een korte pauze met een lekker drankje  is het tijd om de act op te gaan voeren. Wordt het de blaak? De coolsingel of de nieuwe binnenweg? Ook dit is geheel aan jullie! Nadat iedereen er echt klaar voor is gaan we onopvallend naar de uitgekozen plek waar we vanuit het niets jullie eigen uitgekozen en ingestudeerde act zullen gaan opvoeren!

Wij zorgen ervoor dat alles wordt gefilmd, zodat u van dit geweldige en vooral hilarische moment nog lang zult nagenieten. Of op internet plaatsen uiteraard! De flashmob workshop in Rotterdam is een geweldig dagje uit voor iedereen!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW