020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Salsa Workshop Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €30,00 p.p. (incl. BTW)

Hoezo u kunt niet dansen! Kom dan van die stoel en boek de altijd swingende en opwindende workshop Sala dansen in hartje Rotterdam!

Salsa vind zijn oorsprong in voornamelijk Cuba en is sinds zijn ontstaan uitermate populair. Onder leiding van een zeer ervaren salsa instructeur zullen jullie alle danspassen van deze dans onder de knie gaan krijgen. De Basic Step, de Cha Cha de Left en de Right turn, een kleine greep van de danspassen die horen bij de salsa dans. Geen zorgen, alle danspassen zullen aan bod komen in deze superleuke workshop!

De ontvangst zal plaats vinden in een speciaal voor deze gelegenheid besloten ruimte. Daar krijgen jullie een korte introductie over de salsa dans van onze instructeur. Hierna zal er worden begonnen met wat warming up oefeningen om dansblessures te voorkomen. Iedereen opgewarmd? Dan is het tijd om te beginnen met het echte werk!

Het is zover, nu gaan jullie echt salsadansen! Wanneer u de Zuid-Amerikaanse klanken voor het eerst zal horen deze dag gaan de heupen vanzelf meedoen! Onze instructeur gaat u alle geheimen van deze gepassioneerde dans bij brengen.

Ook voor diegene die geen danservaring hebben is deze workshop uitermate geschikt. Iedereen die tot 4 kan tellen kan ook salsa dansen! Alle bewegingen die bij salsa horen gaan na deze workshop als vanzelf en u zult versteld staan over uw eigen talent!

Nadat jullie de workshop succesvol hebben afgerond is het tijd om alles wat jullie geleerd hebben in de praktijk te brengen. Rotterdam heeft een groot aanbod van salsa gelegenheden waar jullie kunnen laten zien dat deze workshop salsa dansen een doorslaand succes is geweest!

De Salsa workshop Inclusief;
– professionele salsa instructeur
– Zaalhuur
–BTW

Tip! Salsa Diner Rotterdam is ook fantastisch!