020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

So You Think You Can Dance Workshop

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Iedereen kan dansen, en dat bewijzen wij graag met onze workshop So You Think You Can Dance in Rotterdam die geschikt is voor iedereen!

Tijdens deze anderhalf durende workshop gaat u met uw eigen groep aan de slag om een dans act in te studeren. En het leuke is dat u zelf bepaalt op welke muziek u dit gaat doen. Heeft u een voorkeur voor Pink, Bruno Mars of Rihanna? Of gaat u liever iets meer terug in de tijd met Prince of Madonna? Onze ervaren en gemotiveerde danslerares zal samen met u aan de slag gaan om de act voor te bereiden en er voor zorgen dat u een geslaagde middag/avond zal beleven!

U zult merken dat deze workshop zeer actief maar vooral ook erg leuk is!

Als alle danspassen en alle andere moves zijn ingestudeerd zal  uw eigen act worden opgenomen met de camera zodat u samen met uw collega’s of vriendinnen een leuk aandenken hebben aan deze geweldige dans workshop in het centrum van Rotterdam!

Tip! Onze professionele danslerares heeft speciaal voor vrijgezellenfeestjes een wel heel toepasselijk nummer om in te studeren: Put A Ring On It van Dancequeen Beyoncé, waarbij de vrijgezel geheel in het zonnetje wordt gezet en als middelpunt de show steelt!

Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Garantie op een swingend groepsuitje
-BTW