020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Musical Dansen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Ook wel eens gedacht dat u een echte musical ster zou kunnen zijn? Stap uit die gedachte en ga voor het echte werk! Boek onze workshop Musical dansen in Rotterdam en wie weet staat u straks in Sister Act!

Tijdens deze workshop musical dansen kunt u zich anderhalf uur helemaal uitleven en alle  remmen los te gooien in uw eigen musical! Wij kunnen u beloven dat u zich geen moment zal vervelen en dat u zult schitteren als een echte artiest!

Jullie worden begeleidt door een ervaren dansinstructrice die, na een opwarmronde om blessures te voorkomen, samen met jullie alle choreografie zal behandelen die jullie nodig hebben om de rol te gaan spelen. Als iedereen weet wat zijn rol is en wat diegene moet doen kunnen we starten met jullie eerste uit te voeren musical!

Iedereen zal worden uitgedaagd om zich te ontpoppen als echte musicalster en elke vorm van terughoudendheid achter zich te laten! Zoals het een echte musical betaamd zal deze door ons worden opgenomen met de camera zodat u thuis nog kunt nagenieten van deze superleuke en onvergetelijke dag!(of om auditie te doen, wie weet!)

Staat u volgend jaar op Broadway of vervangt u 1 van de Jersey Boys? Trek uw stoute schoenen aan en schroom niet om onze workshop musical in Rotterdam te boeken voor een geweldige tijd!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW