020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Moulin Rouge Dansen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • €35,00 p.p. (incl. BTW)

Welkom in Rotterdam. Wij geven een feestelijke Franse twist aan jouw vrijgezellenfeest. Deze spannende Workshop Moulin Rouge vervoert jullie naar het nostalgische Parijs van weleer.

Onze host heet Lady Marmalade en zij ontvang jullie hartelijk op onze sfeervolle locatie in het hartje van Rotterdam. Onze eigen Lady Marmalade is een gedreven showdanseres die jullie alles over het Mouilin Rouge Dansen gaat leren. Laat je samen met je vriendinnen omtoveren tot heuse Moulin Rouge danseressen…

Natuurlijk komen de sierlijke bewegingen aan bod. Maat ook het verleiden, teasen en versieren zijn onvermijdelijke elementen van het Moulin Rouge Dansen. Vandaag leven jullie je uit in Rotterdam, met jullie je sensuele heupbewegingen en jullie verleidelijke blikken… Onderling hebben jullie natuurlijk veel plezier tijdens deze boeiende en bijzondere tijd. Ondervind hoe jij en je vriendinnen worden omgeturnd tot heuse diva’s…

Beleef deze fascinerende en lekker actieve Workshop Moulin Rouge in Rotterdam.  Dit wordt onvergetelijke workshop in een feestelijke en fijne ambiance. Laat ons een succes maken van je vrijgezellenfeest in Rotterdam met deze originele en verrassende Workshop Moulin Rouge!

Workshop Moulin Rouge Rotterdam is inclusief:
– Ervaren en professionele danseres/ instructrice
– Dansruimte sfeervolle locatie Rotterdam
– Te boeken op elke datum en tijd naar keuze
– BTW