020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ik Hou van Holland High Tea

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €40 p.p. (incl. BTW)

Tijdens deze Ik Hou van Holland High Tea combineren wij ons razend populaire Hou van Holland Spel met een overheerlijke High Tea.

Bereid je voor op spannende quiz vragen, leuke opdrachten en uiteraard lekkere thee tijdens onze Ik Hou van Holland High Tea.
Beleef samen met vrienden, familie en collega’s een onvergetelijke middag in Rotterdam tijdens dit gezellige groepsuitje!

Deze Ik Hou van Holland High Tea is bijzonder geschikt voor jullie vrijgezellenfeestje of gewoon een leuke middag in Rotterdam.

Zodra het gezelschap compleet is in ons knusse High Tea restaurant, worden jullie hartelijk welkom geheten door onze enthousiaste quizmaster. Deze deelt de groep vervolgens op in teams en legt de spelregels uit van het Ik Hou van Holland spel. Zodra alle teams gevormd zijn en ieder team een teamcaptain aangewezen heeft gekregen, is het tijd om van start te gaan met de eerste ronde van deze Ik Hou van Holland Quiz in Rotterdam.
Om er een beetje in te komen beginnen we met de Algemene Kennis ronde. Welk team weet het meeste af van ons mooie vaderland? Waar staat de afkorting HEMA voor? Noem alle Waddeneilanden! Het lijkt misschien gemakkelijk, maar weet je gemak te houden als de stress echt toeslaat!

Daarna is het tijd om te bieden! Hoeveel Elfstedentocht steden weten jullie op te noemen? Hoeveel smurfen wonen er in Smurfendorp? Ook gaan we bij deze Ik Hou van Holland High Tea raden naar Bekende Nederlanders, zingen en uitbeelden. Dus zet je beste beentje voor, want al je vaardigheden zullen getest worden tijdens deze Ik Hou van Holland High Tea in Rotterdam. Als dit gezellige groepsuitje ten einde is gekomen, is het tijd om bekend te maken welk team zich met trots de grote winnaar mag noemen en de felbegeerde prijs mee naar huis neemt en wie zich moet schamen.

Uiteraard hoef je tijdens deze Ik Hou van Holland High Tea niet op een droogje te zitten. Er wordt namelijk een heerlijke High Tea geserveerd tussen de zenuwslopende rondes van het Ik Hou van Holland Spel door. Dat is pas genieten!

Inclusief:
-Zaalhuur
-Uitgebreide High Tea
-Acteur(s)
-Spelmaterialen
-Prijsje voor het winnende team
-BTW