020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

I Love the 90’s Quizdiner in Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3.5 uur
  • €55.00 p.p. (incl. BTW)

Rotterdam komt tot leven met ons ‘I love the 90’s Dinerquiz’! Wij bezorgen jouw fanatieke quizteam originele quizvragen, unieke luisterfragmenten en fascinerende quizopdrachten! Ga met ons mee op deze nostalgische cruise langs de boeiende jaren 90!

Onze vermakelijke quizrondes worden smakelijk afgewisseld met onze uitgekiende dinergangen van ons lekkere diner. Met dit Quizdiner garandeer je jezelf en je groep van een totaalbeleving in Rotterdam!

I Love the 90’s Quizdiner Rotterdam

In een sfeervol restaurant in Rotterdam heet onze gedreven Quizmaster jullie welkom. Deze goedlachse spelbegeleider bereidt jullie voor op ons fantastische ‘I love the 90’s Quizdiner’!  Herkenbare hits, populaire jingles, tv-tunes en nostalgische pophits uit de ‘nineties’ komen in hoog tempo voorbij. Maar ook de belangrijkste sportmomenten en andere memorabele momenten uit die tijd leggen we aan je voor. Het team met de meeste kennis en de beste teambuilding bemachtigt de meeste punten bij ons gezellige ‘I love the 90’s Quiz’ in Rotterdam!

Na afloop blijven jullie genieten want na de quiz volgen de dinergangen van ons topmenu. Wij bieden voldoende keus waaronder vlees, vis en vegetarische varianten van ons menu. Laat je vrijgezellenuitje volledig door ons verzorgen en beleef de tijd van je leven!

Vele vrijgezellengroepen gingen je voor en speelden met veel plezier de ‘I love the 90′s Quiz’!

I love the 90’ Quizdiner Rotterdam is inclusief:
– Ervaren en gedreven Quizmaster
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– Verrassende en originele quizvragen
– Quizmaterialen
– BTW