020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ranking the Stars Diner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Hoe dachten jullie erover om het opwindende spelprogramma Ranking the Stars te combineren met een fantastisch diner?!

We gaan eens bezien, in een uiterst plezierige omgeving, hoe goed je jouw vrienden en vriendinnen werkelijk kent.

Het ultieme spelplezier van ons hilarische spelprogramma combineren wij met een superlekker diner. Wij gaan jullie verwennen  tijdens dit Ranking the Stars spelprogramma met een heerlijke driegangendiner.

De locatie van dit ‘Ranking the Stars ‘ speldiner betreft een sfeervolle plek in hartje Rotterdam.

Aldaar wacht jullie een warm onthaal van de quizmaster van dienst.  Wij vragen je vervolgens wat vragenlijsten in te vullen in aanloop naar ‘Ranking the Stars’. En op die manier hopen we met die informatie een spelprogramma op te zetten dat speciaal voor jouw ”ranking” is afgestemd!

Belangrijk is natuurlijk om er achter te komen wat jij weet van jouw gasten en wat je gasten van elkaar weten?! Wie van de dames loopt elke week op nieuwe schoenen?! Waar zitten de zogeheten macho’s en wie zijn de ideale schoonzonen?! Desgewenst is het ook mogelijk  zelf gefabriceerde vragen in te brengen. Wij houden graag rekening met jullie wensen en verlangens! 

En natuurlijk gaat het om de prijzen! De winnaar van ons ‘Ranking the Stars dinner Rotterdam’  is het team dat  het hoogste aantal punten scoort vanwege de best gegeven antwoorden.  Zij worden verblijd met een fijn prijsje!

‘In between’ de spelrondes kun je je op ons royale driegangendiner ‘storten’!

Dagsluitend;  geef je over aan dit vrijgezellenfeestje in Rotterdam!

Ranking the Stars diner is inclusief:
-ervaren quizmaster/spelbegeleider
-Uitgebreide lunch
-Hoofdprijs voor de winnaars
-Zaalhuur locatie Rotterdam
-Te boeken op datum en tijd naar voorkeur