020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Minute to Win it Dinerspel Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Stop de persen! Hier hebben wij een activiteit om in een zilveren lijstje te plaatsen; namelijk ons Minute to Win it Dinerspel. Wij spelen dit spel voor het ‘echie’ en wij leggen de lat hoog!

Denk je dat jullie gereed zijn voor dit waanzinnig vrijgezellenfeestje in Rotterdam?! Schrijf je dan in voor dit knotsgekke groepsuitje.

We praten hier over een tsunami van doldwaze opdrachten bij ons ‘Minute to Win it Rotterdam’. Knotsgekke ogenblikken en heerlijk eten. Zeker, onze kok gaat jullie verrassen met een fantastisch driegangendiner.

Actief en bij tijd en wijle zenuwslopend!  Dat is de definitie van ons Minute to Win it Spel, afgeleid van het waanzinnig populaire Amerikaanse tv format. Deze formule is opgebouwd uit verschillende soorten opdrachten, behendigheidsspelen en raadsels. Er is evenwel een overeenkomst; Elk onderdeel moet binnen een minuut geklaard zijn.  Op die manier prikkelen wij jullie intelligentie, behendigheid en tactisch inzicht. Maar bovenal krijgt de teambuilding een geweldige ‘boost bij dit speldiner!’ 

Om al deze redenen is dit Speldiner geknipt als vrijgezellenfeest of teamuitje. Maar ook als vrijgezellenevenement is dit een schot in de roos. En denk eens aan dit Speldiner als een originele manier om een vriendinnenuitje of een verjaardag op te leuken!

Minute to Win it Spelverloop
Het speldiner opent met de formatie van de verschillende teams. De strijd gaat beginnen zodra de teams compleet zijn.

Jullie worden dan overrompeld met de opdrachten. Er is voor elk wat wils. Breinbrekers, behendigheidsspellen en instinkers. Dus houd het koppetje er bij! ‘Be prepared’!

Wij zorgen natuurlijk ook voor de inwendige mens, want tussen de gangen door  gaan we jullie verwennen met een verrukkelijk driegangendiner. Neem even je rust en ‘be ready’ voor de volgende spelronde!

Nadat alle spellen zijn afgerond en de krijgers moe maar voldaan achterover leunen, gaan we uitzoeken welk team met de hoofdprijs naar huis mag en welke teams net ietsjes te kort kwamen.

Een doldwaas dagje in Rotterdam?! Wij staan voor je klaar met ons ‘Minute to Win it Dinerspel’. Een regelrechte aanrader!
En, al helemaal enthousiast geworden?! Maar jullie willen dit spel liever in een andere stad doen dan Rotterdam?!

Jij vraagt, wij zijn in staat het ‘Minute to Win it Speldiner” op elke denkbare plek te organiseren. Tot in de verste uithoeken van ons land! zowel kleine als grote groepen zijn geschikt voor dit speldiner. Desgewenst in het Engels of Duits! Niets is onmogelijk!

Als je het al helemaal ziet zitten, bel ons of stuur ons een mail met je wensen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!   

Inclusief:
-Quizmaster
-Zaalhuur
-Driegangendiner
-Spelmaterialen
-Prijs voor het winnende team
-BTW