020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Slimste Mens Dinerspel in Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Wijsneuzen opgelet! Ons Slimste Mens Dinerspel in Rotterdam biedt jullie de gelegenheid bij uitstek om je kennis te etaleren bij je vrienden of vriendinnengroep! Gedurende dit dinerspel komt de keiharde waarheid boven.

Klassieke breinbrekers, spannende quizvragen en ’tons of pleasures’ is hetgeen dat je van ons mag verwachten.

Slimste Mens Dinerspel Spelverloop
Rotterdam centrum herbergt een sfeervolle ruimte waar jullie terecht kunnen. Ter plekke staat onze geestdriftige quizmaster al klaar in de startblokken! Het Slimste Mens dinerspel start met het samenstellen van de teams. In het geval dat jullie dat al eerder hebben gedaan, helemaal top! Dan kunnen we nog eerder beginnen!

Jullie krijgen een korte speluitleg en vervolgens is het ‘all hands on deck’ Het startschot klinkt en ’the battle’ kan los gaan. Heftig en nietsontziend! Want wie wordt straks het meesterbrein?! multiplechoice, Ja/nee rondes, schattingsrondes en uiteraard buzzrondes; Het team dat het vlotst bij de knoppen is en ook nog het juiste antwoord geeft, krijgt de punten.

Maar er is ook tijd voor rust tussen de verscheidene rondes van het dinerspel. En dan is het tijd om jezelf te verwennen met het diner. Wij serveren jullie overheerlijke gerechten en natuurlijk kun je daar een fijn ” vuurwatertje’ bij nemen. Die gaat je op zeker helpen bij het ‘out of the box’ denken.  

Als de laatste ronde gespeeld is, gaan we de punten tellen. En zal de naakte waarheid zich onthullen. Met veel tam tam zal onze quizmaster wereldkundig maken welk team Mastermind van de avond is geworden.

Dus Maarten van Rossum  ‘eat your heart out’! Een nieuwe generatie betweters klopt aan de deur!

Slimste Mens Lunchspel
Er bestaat namelijk ook de mogelijkheid om ons Slimste Mens Spelprogramma te boeken met een uitgebreide lunch of High Tea. Zoek geheel vrijblijvend contact met ons en maak je wensen kenbaar.

Zo ben je gegarandeerd van een op maat gemaakt vrijgezellenfeestje in hartje Rotterdam. Ben je al helemaal enthousiast; maar zou je het ‘Slimste Mens Dinerspel’ liever in een andere plaats spelen. We regelen het voor je! Dit dinerspel organiseren wij o.a. in Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Maar kom je zelf met een plek waar wij nog geen locatie hebben?! Beter. Dan gaan wij aan de slag! Zodra wij het adres hebben, komen wij als de brandweer jouw richting uit!

Afgezien van heel veel kennis,  mensenkennis, spannende quizvragen en bovenal heel veel lol is het ‘ Slimste Mens Dinerspel”
inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Rotterdam
– Quizvragen en materialen
– BTW