020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Spel

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25 p.p. (incl. BTW)

Wil je, je vrienden of vriendinnen is van een andere kant leren kennen? Dan is ons Ontmasker de Trol Spelprogramma daar het perfecte groepsuitje voor!

Tijdens dit spannende groepsuitje in Rotterdam is niemand meer te vertrouwen!
Bij de start zal onze spelbegeleider teams formeren die het vervolgens tegen elkaar zullen gaan opnemen. Maar let op! In elk team bevindt zich een mol die de boel in het honderd probeert te laten lopen. Deze mollen zullen dit natuurlijk wel op een uiterst slinkse en geniepige wijze doen en daarom is een flinke dosis inzicht, samenwerking en behendigheid geen overbodige luxe tijdens dit Ontmasker de Trol spel in Rotterdam.

Zodra de spelbegeleider de spelmaterialen heeft overhandigd en de speluitleg heeft gedaan worden jullie Rotterdam in gestuurd. Hier zullen jullie aan een aantal pittige opdrachten worden onderworpen. Tijdens deze opdrachten zullen al je zintuigen worden getest en zullen jullie al je vaardigheden uit de kast moeten halen om deze opdrachten te kunnen vervullen.

Als alle teams de opdrachten hebben vervuld moet iedereen weer terugkomen op de afgesproken locatie, hier zal de spelbegeleider iedereen op een verdiende consumptie trakteren. Tijdens deze aangename pauze zal de begeleider de opdrachten beoordelen, het winnende team bekend maken en natuurlijk als belangrijkste; de trollen ontmaskeren!

Inclusief: 
– Ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Prijsuitreiking
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– BTW