020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Foto Safari Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24.50 p.p. (incl. BTW)

Tijdens onze Foto Safari Rotterdam leer je het historische Rotterdam nog beter kennen! Voorzien een fotocamera en de nodige teamspirit ga je op pad in de levendige straten van het Rotterdamse centrum! De Foto Safari bestaat uit een aantal fascinerende opdrachten. Samen ga je namelijk een reeks unieke en speciale kiekjes maken van Rotterdam.

Foto Safari Rotterdam begint met een warm welkom van onze Safari-begeleider. Dan volgt een wervelende inleiding en uitleg van het spelverloop. Voorzien van je fotocamera trekken jullie de bruisende straten van Rotterdam in.

Vergaap je aan het Rotterdamse stadsleven en schiet de meest originele kiekjes en prentjes. Door onze fascinerende opdrachten ontdekken jullie een paar verrassende en onderschatte bezienswaardigheden van Rotterdam. Het team met de meest treffende foto’s ontvangt aan het slot van Foto Safari Rotterdam een feestelijk prijsje!

Tijdens de sfeervolle prijsuitreiking in een gezellig café vertonen we de foto’s van elk team op een groot scherm. Zo kan iedereen genieten van elkaar eindresultaten. Gegarandeerd dat hier hilarische beelden bijzitten!

Wil je de foto’s van Foto Safari Rotterdam na afloop ontvangen? Wij regelen het! Laat ons je vrijgezellenuitje tot in de puntjes verzorgen en verzeker je van een groot succes!

Foto Safari Rotterdam is inclusief:
– Gedreven spelbegeleiding
– Consumptie pp bij de prijsuitreiking
– Gebruik digitale fotocamera
– Prijsuitreiking en prijsje
– BTW
– Garantie op flitsend uitje in Rotterdam!