020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Bounty Hunters Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Op een spetterend, onvergetelijk en grandioos vrijgezellenfeest mogen enkele uren spanning en sensatie niet ontbreken… Boek daarom deze onvergetelijke activiteit: Bounty Hunters Rotterdam!

Tijdens dit spannende spelprogramma openen jullie de jacht op de Nederlandse onderwereld. Een topcrimineel houdt zich schuil in de onbekende straten die Rotterdam rijk is… Aan jullie de taak om de jacht te openen en hem als eerst te vinden. Echter zijn jullie niet de enigen die op hem jagen… Aan de slag, dus!

Tactiek, strategie en een goed nadenkvermogen zijn de eigenschappen die jullie nodig hebben om de jacht als eerst tot een goed einde te brengen. Welk team komt er als eerst achter de locatie van de beruchte crimineel en wint zo het spel? Wordt jullie groep de eerste die de geheime locatie weet te bereiken of cissen jullie vandaag achter het net?

Afhankelijk van de grootte van de groep werken jullie in teams samen. Jullie gaan zelfstandig op pad in de Rotterdamse binnenstad, waar jullie verschillende activiteiten staan te wachten. Breng deze tot een goed einde, alleen dan komen jullie dichter en dichter bij de geheime locatie… Maar schiet wel op! Alleen het team dat het programma als eerst tot een goed einde brengt, maakt aanspraak op de hoofdprijs!

Bounty Hunters Rotterdam behoort tot één van de meest bloedstollende activiteiten voor vrijgezellenfeestjes. De combinatie van teambuilding, gezelligheid, strategie, competitie en veel lol maakt dat dit middagprogramma er één is om niet snel te vergeten!

Heeft de binnenstad van Rotterdam geen geheimen voor jullie en is de aanstaande bruid of bruidegom een Sherlock Holmes of Appie Baantjer in de dop? Dan is het programma Bounty Hunters écht iets voor hem of haar!

Bounty Hunters Rotterdam is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie per persoon
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW