020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Een muzikaal uitje kan tijdens een gehele vrijgezellendag natuurlijk niet ontbreken. Voor iedere muziekliefhebber, jong, oud, man of vrouw, is de Popquiz Rotterdam dé activiteit om te doen tijdens zijn of haar vrijgezellenfeest. Boek dus snel!

Popquiz Rotterdam
De Popquiz Rotterdam wordt gespeeld op een speciaal voor jullie geselecteerde locatie in hartje Rotterdam. Op de centrale en gezellige locatie staat jullie spelbegeleider al op jullie te wachten als jullie aankomen. De quiz bestaat uit verschillende rondes waarbij jullie óók jullie eigen muziekkunsten kunnen laten horen. En uiteraard wacht er op de winnaar een grandioze hoofdprijs!

De hits uit verschillende decennia zullen jullie in de verschillende rondes om de oren vliegen. Vragen, weetjes, de ronde ‘TV-tunes’, ‘Raad de plaat’ en ‘Singing Bee’ staan allemaal al op jullie te wachten.

De diversiteit aan muziekactiviteiten zorgt ervoor dat de Popquiz een onvergetelijke muzikale middag is en geschikt voor een gemêleerd gezelschap. Muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, maar ook hits van vandaag komen voorbij. Kom jij als muzikale winnaar uit de bus?

In de twee uur durende quiz worden jullie onder begeleiding van onze enthousiaste spelleider, blij gemaakt met de meest heerlijke hits en mooiste muziek. De fragmenten volgen elkaar in rap tempo op en na twee uur zal blijken wie van jullie de meeste muziekkennis heeft. Uiteraard gaat de winnaar naar huis met een prachtige prijs!

Popquiz Boeken
Houden jullie van gezelligheid en gaan jullie als groep graag de strijd met elkaar aan? Denken jullie dat jullie de aanstaande bruid of bruidegom kunnen overtreffen in zijn of haar muziekkennis? Dan is de Popquiz dé aanvulling voor jullie vrijgezellendag!

Muzikaler dan de Popquiz wordt het niet! Boek de Popquiz Rotterdam dus snel op een datum en tijdstip naar keuze.

Popquiz Rotterdam is inclusief:
– Quizmaster
– Popquiz
– Prijs voor de winnaar
– Zaalhuur
– BTW