020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Escape the City Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Hebben we te maken met pure speurneuzen?! Zo ja, dan is ons Escape the City spel geknipt voor jullie. Be prepared, want nu is het menens! We hebben namelijk een geldbuit verstopt ergens in hartje Rotterdam! Maar attentie! Grote haast wordt gevraagd, aangezien er meerdere kapers op de kust zijn! De capo di capi van de Rotterdamse politie houden je scherp in de gaten gedurende ons enerverende Sex in the City Spel, dwars door Rotterdam Centrum!

Spied  overal; in smalle straatjes, afgelegen plekjes en populaire drukke pleinen om je opponenten af te schudden.  iedere seconde telt, en de klok tikt verder!

Onze spelbegeleiders voorzien jullie bij aankomst van een briefing. Van hen krijgen jullie te horen wat er allemaal heeft plaatsgevonden en wat de beste keus is om deze citygame in Rotterdam te starten. Om te beginnen splitsen we jullie op in teams. Ieder team krijgt een mysterieus koffertje plus een nog veel geheimzinniger rits codes.  Bedoelde codes dienen gekraakt te worden om toegang te forceren tot het binnenste van het koffertje.

Lukt het jullie om de codes te breken en het koffertje open te krijgen?!  In dat geval krijgen jullie toegang tot een middag vol breinbrekers, raadsels en kunstig verborgen plekjes in de Rotterdamse binnenstad.

Spanning & uitdaging te over in dit Escape the City in hartje Rotterdam!

Escape the City Rotterdam Spelverloop
Mr X (De spelleider van dienst.) staat jullie al op te wachten op ons meeting point in hartje Rotterdam.  Mr X gaat jullie wegwijs maken binnen de wondere wereld van de gestolen miljoenen. Op het moment dat iedereen weet heeft van deze gestolen geldbuit, start de tijd. Dompel je onder in de Rotterdamse binnenstad en poog de aanwijzingen te duiden en te combineren.

Verscheidene missies. ( cryptische opdrachten, puzzelen, raadsels oplossen en codes kraken.) Iedere aanwijzing stuurt je weer naar een nieuwe opdracht, net zo lang tot je belandt bij de gestolen miljoenen. De diverse wendingen en plots gaan razendsnel tijdens dit spelprogramma.

Als je helemaal vastloopt kun je de speciale noodlijn gebruiken. Maar doe het niet te vaak, anders krijg je teveel strafminuten. Ben je bereid dit risico te aanvaarden?! Het laatste dat je wilt is natuurlijk verliezen van je opponent!

Escape the City in Rotterdam heeft alles in zich van een spannende citygame waarbij ook een beroep wordt gedaan op je puzzelcapaciteiten en je vermogen om met anderen samen te werken.

Als deze race tegen de klok is volbracht, worden jullie door mr X getrakteerd op een plezierig drankje . Dan maken wij ook bekend wie het winnende team was en volgt er de prijsuitreiking.

Escape the City in Rotterdam is inclusief:
-Ervaren spelbegeleider
-Diverse originele spelmaterialen
-1 consumptie per deelnemer
-sfeervolle prijsuitreiking
-Prijs voor de winnaars
-BTW