020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ik Hou van Holland Quiz Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2,5 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Onze “Ik Hou van Holland Quiz” is dè hit van dit moment! Tijdens de Ik Hou van Holland Quiz draait alles om plezier hebben samen met je vrienden/vriendinnen/collega’s/familie in Rotterdam.

Onze “Ik Hou van Holland Quiz” bestaat uit verschillende rondes die stuk voor stuk je kennis over ons koude kikkerlandje op de proef zullen stellen. Zodra de teams zijn geformeerd en de teamcaptains zijn aangewezen, zal de quizmaster dit 2,5 uur durende spel vol oud-Hollandse gezelligheid uitleggen en de bijbehorende spelmaterialen overhandigen.

Als iedereen er klaar voor is zal de quizmaster het startschot geven en zullen we Rotterdam op z’n kop zetten!

Zo beginnen we de “Ik Hou van Holland Quiz” met een algemene kennis ronde waarbij jullie algemene Holland-kennis uitvoerig getest zal worden. Wanneer en waar was de eerste HEMA opgericht? En wie scoorden er voor Nederland tijdens de finale van het EK voetbal in 1988? Denk jij het antwoord op deze vragen te weten? Ga de uitdaging dan aan!

Na de algemene kennis ronde gaan we door met het bieden; Hoeveel steden van de elfstedentocht denk jij te kunnen opnoemen? En hoeveel smurfen weet je zo uit het blote hoofd? Maar natuurlijk is er ook een rekenronde, een spellingsronde en gaan we uitbeelden, zingen en aan het rad draaien.

Dus doe mee met onze Ik Hou van Holland Quiz voor een middag vol lol en gezelligheid in hartje Rotterdam!

Inclusief:
– Quizmaster
– Ik Hou van Holland spelmaterialen
– Zaalhuur
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Wij organiseren het Hou van Holland Diner ook in andere steden van Nederland.