020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Step Speurtocht Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €29,50 p.p. (incl. BTW)

Speciaal voor de meest gezellige en actieve vrijgezellenfeestjes ontwikkelden wij de leukste stepspeurtocht van Nederland. Dit betekent gegarandeerd een gezellige middag, waarbij jullie actief bezig zijn, de buurt onveilig maken en tegelijkertijd véél lol zullen hebben!

De binnenstad van Rotterdam zal op zijn grondvesten schudden als jullie met de groep én met de steps de straten onveilig maken. Een grote groep op tweewielers – en dan bedoelen wij geen fietsen – zal de stad flink op zijn kop zetten! Hoe zal de buurt reageren?! De stepspeurtocht is gegarandeerd een hilarisch groepsuitje en zal zorgen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor man én vrouw.

Neem de aanstaande bruid of bruidegom mee… Op de step!

De Speurtocht
Maar het is lang niet alleen lachen, gieren, brullen geblazen tijdens de stepspeurtocht. Natuurlijk draait de middag om het oplossen en uitvoeren van opdrachten, om punten te behalen en misschien wel de winnaar van de speurtocht te worden. Die gaat uiteindelijk naar huis met een grandioze hoofdprijs! Maar let op: steppen is een heuse work-out, een sport op zich! Wees dus geconcentreerd en goed voorbereid… En begin vast met opwarmen!

Onze enthousiaste spelbegeleider geeft jullie van tevoren duidelijke instructies en spelmaterialen, waarna jullie op eigen houtje de binnenstad van Rotterdam in gaan. Weet iedereen zich wegwijs te maken met de prachtige tweewieler? Mooi, dan is het tijd voor actie!

In verschillende teams crossen jullie door de straten in de binnenstad van Rotterdam en zoeken jullie naar de antwoorden op de vragen. Bezoek verschillende locaties, voer verschillende opdrachten uit en werk samen als een team. Alleen dan weten jullie te competeren tegen de andere teams! Samenwerken, samen nadenken en samen oplossen, die sleutelwoorden staan vandaag centraal. Daarom is deze speurtocht geweldig voor het teamgevoel – perfect voor een vrijgezellendag!

Boek de stepspeurtocht op een datum en tijdstip naar keuze.

Stepspeurtocht Rotterdam is inclusief:
– Ervaren begeleiding
– Stephuur
– Spelmaterialen
– Eén consumptie per persoon
– Prijs voor het winnende team
– BTW