020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ik Hou van Holland Speldiner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie op zoek naar de perfecte activiteit voor jullie vrijgezellenfeestje of gewoon voor een leuk avondje uit? Dan hebben wij voor jullie het ik Hou van Holland Speldiner in Rotterdam, waarbij jullie de bekende Hou van Holland Quiz speelt terwijl je kunt genieten van een overheerlijk drie gangen diner.

Terwijl jullie je  beste beentje voorzetten tijdens de verschillende rondes van het Hou van Holland Spel, kunnen jullie tevens volop genieten van een drankje en een heerlijk diner.

Voordat we gaan beginnen met het Ik Hou van Holland Spel worden jullie in verschillende teams opgedeeld, die daarna de strijd met elkaar aangaan om de grote hoofdprijs in de wacht te slepen door te bieden, zingen, bekende Nederlanders te raden en uit te beelden.
Uiteraard is er onze enthousiaste quizmaster die het Hou van Holland Speldiner voor jullie zal begeleiden!

Bereid je voor om je familie en vrienden van een hele andere kant te leren kennen tijdens het Hou van Holland Speldiner. Deze combinatie van spannend spel en heerlijk diner halen de competitieve geest in iedereen naar boven, wat garant staat voor een avond vol samenwerking en teambuilding.

Tijdens dit Speldiner zal blijken welk team over de meeste kennis over ons vaderland beschikt en wie er snel een inburgeringscursus moeten bestellen!

Als je op zoek bent naar een gezellige avond boordevol met spannende en leuke vragen en opdrachten, dan is het Ik Hou van Holland Speldiner echt een aanrader. Jullie zullen nog lang napraten over deze onvergetelijke avond.

Wil je het ik Hou van Holland Speldiner gebruiken om je vrijgezellenfeest echt onvergetelijk te maken?

Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze medewerkers, velen gingen u voor!

Inclusief:
-Ervaren Quizmaster
-Zaalhuur
-Drie gangen diner
-Hou van Holland Spelmaterialen
-Prijs voor het winnende team
-BTW

Let op! Ons Hou van Holland Speldiner is in heel Nederland te spelen. Heeft u zelf een locatie in gedachten? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.