020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Stripdiner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Ben je op zoek naar een speciaal vrijgezellenfeest? Zo’n vrijgezellenfeestje dat niet snel vergeten zal worden en waar nog lang over zal worden nagepraat? Dan is ons Stripdiner in Rotterdam het uitgelezen uitje voor jullie. Het stripdiner is een feest voor uw zintuigen en is natuurlijk ook een beetje ondeugend.

In een gezellig restaurant in het centrum van Rotterdam hebben wij speciaal voor jullie gezelschap een privéruimte gereserveerd. Hier zullen jullie worden getrakteerd op een heerlijk drie gangen diner. Maar hier blijft het natuurlijk niet bij! Want na het hoofdgerecht zal onze stripper ten tonele verschijnen. Dit had de vrijgezel niet zien aankomen en dat zal vrijwel zeker een aangename verrassing teweeg brengen. Vervolgens zal onze stripper de vrijgezel een niets verhullende show geven!

Wij kunnen jullie verzekeren: tijdens dit stripdiner in Rotterdam zal niet alleen de kok staan te koken!

Dus ga er maar even lekker voor zitten, want gedurende dit vrijgezellenuitje in hartje Rotterdam zullen achter gesloten deuren een aantal zaken plaatsvinden dat het daglicht niet kan verdragen.

Inclusief:
– Ervaren Stripper (man/vrouw)
– 3 gangen diner
– Zaalhuur
– BTW

Wij organiseren ook Stripdiners in Amsterdam.