020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3.5 uur
  • €60.00 p.p. (incl. BTW)

Rotterdam en haar culinaire toplocaties nodigen je uit voor je vrijgezellenfeest. Samen met je vrienden of vriendinnen kun je een paar nostalgische uren met een zuidelijke twist beleven. Deze Tapas Tour in Rotterdam is een arrangement met een Spaans tintje!

Tijdens de wandelingen van de Tapas Tour vergezelt onze Rotterdamse stadsgids jullie met boeiende en vermakelijke verhalen over Rotterdam. Onze topgids neemt je mee naar drie verschillende Rotterdamse Tapas-restaurants voor de beste hapjes en gerechten. Laat deze sfeervolle wandeltochten samengaan met uitgebreid dineren! De perfecte afwisseling tussen ontspanning en activiteit!

Vanaf een trefpunt in het levendige Rotterdam gaat de Tapas Tour beginnen. Onze goedlachse gids en Rotterdam-deskundige heet je welkom. Jullie worden de weg gewezen naar drie verschillende knusse restaurantjes. Laat je tussen de verrukkelijke dinergangen door trakteren op bijzondere stadswandelingen door het grootse Rotterdam. Beleef de mooiste en meest inspirerende plekken van deze topstad. Je stadsgids brengt sfeer in de wandeltochten met een aantal grappige verhalen, ongekende anekdotes en boeiende wetenswaardigheden. Je vrijgezellenfeest is op deze manier leerzaam, gezellig en sfeervol!

Bij het eerste restaurant geniet je samen met je gezelschap van heerlijke culinaire specialiteiten. Na deze feestelijke hapjes wandelen jullie verder naar restaurant 2. Daar krijgen jullie nog meer heerlijke hapjes voorgeschoteld. Samen met je vriendenclub kun je ondertussen bijkletsen over alle mooie bezienswaardigheden. De laatste wandeling door het nostalgische Rotterdam voert je langs historische pleinen en bijzondere gebouwen en monumenten. Tot slot volgt een onvergetelijke wandeling naar het derde en laatste restaurantbezoek. Maar het zal vast wel laat worden! Samen met je vrienden of vriendinnen borrelen jullie misschien wel tot in de nachtelijke uurtjes. Gezelligheid kent geen tijd!

De Tapas Tour Rotterdam is inclusief:
– Ervaren stadsgids Rotterdam
– Driegangen Tapas-menu
– Uitgekiende en bewezen wandelroute Rotterdam
– De beste weetjes en anekdotes over Rotterdam
– BTW

TIP! Sluit je Tapas Tour extra sfeervol af! Aansluitend aan dit arrangement bieden wij de succesvolle Smartlappenworkshop aan. Bij de Workshop Smartlappen Zingen ga je samen met onze Accordeonist de grootste en meest historische Smartlappen zingen. Zo sluit je jullie vrijgezellenfeest sfeervol en harmonieus af!