020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Diner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 25 personen
  • 3 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Zin in een avond vol grappen en grollen en ook nog lekker eten? Dan is ons Comedy Diner in Rotterdam echt iets voor jullie!

Dit Comedy Diner gaat van start met een heerlijk drie gangen diner, waarbij jullie kunnen kiezen uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een verrukkelijk dessert. Als jullie van al het lekkers genoten hebben, zullen onze stand up comedians het podium betreden en jullie trakteren op een Comedy show vol grappen en grollen.

Je krijgt bij deze Comedyshow meerdere comedians en een MC (Master of Ceremonies, die alle acts aan elkaar praat) te zien. Stuk voor stuk zullen deze comedians je tijdens deze Comedy show aan het lachen maken met hilarische grappen, vlijmscherpe oneliners en improvisaties. Zij zullen er zo voor zorgen dat jullie tijdens dit Comedydiner in Rotterdam een geweldige avond zullen beleven.
Als de show ten einde is gekomen, volgt er een grand dessert.

Met ons comedy Diner beleef je een geheel verzorgd uitje in het centrum van Rotterdam.

Inclusief:
-Drie gangen diner
-Comedy Show
-Zaalhuur