020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moord High Tea Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €42,50 p.p. (incl. BTW)

Kruip in de huid van Sherlock Holmes, Jessica Fletcher en Baantjer tijdens deze Moord High Tea in Rotterdam.

Het is namelijk aan jullie om tijdens dit uitje een moord op te lossen! Ondervraag verdachten, verzamel bewijsmateriaal en gooi de dader achter slot en grendel. Je kan niemand vertrouwen tijdens ons Moordspel en je zult je beste beentje voort moeten zetten om alle puzzel stukjes op de goede plek te krijgen. Als jullie een middagje spanning en plezier willen beleven met vrienden, familie of collega’s, dan is ons Moord spel High Tea in Rotterdam echt iets voor jullie. Leef je helemaal uit als verdachte of als scherpzinnige detective. Maak je klaar voor een gezellige middag vol verrassingen en onverwachte wendingen.

Wij hebben speciaal voor jullie een High Tea room geselecteerd in hartje Rotterdam voor onze Moord High Tea. In deze ruimte is er exclusief voor jullie gezelschap een privé ruimte gereserveerd. Zodra de groep compleet is, wordt de rust opeens de rust verstoord als de politie het pand binnenvalt. Zij delen aan de groep mee dat er iemand vermoord is en de dader bevindt zich nog in het restaurant!

Vervolgens nemen de rechercheurs enkele verdachten apart en geven ze  een nog iets verdachter uiterlijk.
De anderen in de groep worden verdeeld in verschillende teams die allemaal moeten proberen om als eerste de moord op te lossen.

Je hoeft niet bang te zijn dat het jullie aan iets te kort komt tijdens deze Moord High Tea in Rotterdam. Want tussen het spelen van het Moordspel door kunnen jullie genieten van de heerlijkheden die wij serveren bij deze verrukkelijke High Tea.

Met dit Moordspel maken jullie je vrijgezellenfeestje tot een echt succes!

Inclusief:
-Hilarisch Moordspel
-Privézaal & locatiekosten
-Een overheerlijke en uitgebreide High Tea
-Verschillende theemelanges, koffie en jus d’Orange
-Acteurs
-BTW

Tip! Heb je zelf al een locatie of willen jullie het Moordspel in een andere stad spelen? Wij bieden het Moordspel ook los aan, zonder high tea, op een door jullie gekozen locatie. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.