020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Speldiner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Als je op zoek bent naar een spannende avond vol verrassingen, obstakels en onverwachte wendingen in het centrum van Rotterdam, dan ben je bij dit Ontmasker de Trol Speldiner aan het juiste adres!
Leer je familie, vrienden en collega’s van een hele andere kant kennen tijdens ons Ontmasker de Trol Spel.

Onze enthousiaste Quizmaster heet jullie van harte welkom, deze zal de groep daarna verdelen in verschillende teams. In ieder team bevindt zich een ‘Trol’ tijdens dit Speldiner in Rotterdam.

Hierna zal de quizmaster elk team vele vragen en opdrachten geven, waarbij veel teambuilding en samenwerking nodig is om tot de oplossing te komen. Ieder team moet proberen om zoveel mogelijk punten te behalen, maar de ‘Trol’ heeft als taak om ervoor te zorgen dat alles in het water valt en de zuurverdiende punten worden verspeeld!

Uiteraard zal het jullie tijdens dit spannende spel aan niets ontbreken, wij serveren namelijk tussen de rondes van het Ontmasker de Trol spel door drie heerlijke maaltijden.
Tijdens dit drie gangen diner kunnen jullie kiezen uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een verrukkelijk dessert. Terwijl je van alle culinaire hoogstandjes geniet, kunnen jullie meteen even bijkomen van het spannende Ontmasker de Trol spel, zodat je goed voorbereid bent op de volgende ronde!

Welk team is het beste en ontmaskert op tijd de Trol?

Waar het uiteindelijk om gaat is; wie mag zich de winnaar van de dag noemen en sleept de felbegeerde prijs in de wacht? Dus doe mee en beleef een gezellige avond vol spanning, teambuilding en heerlijk eten in hartje Rotterdam!

Niemand is te vertrouwen tijdens dit zenuwslopende Speldiner in Rotterdam!

Inclusief:
-Drie gangendiner
-Ervaren en enthousiaste quizmaster
-Ontmasker de Trol
– spelmaterialen
-Privé-zaal
-Prijs voor het winnende team
-BTW

Tip! Kom je niet aan het minimale aantal personen? Als je bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen is dit geen probleem.

Let op! Ons Ontmasker de Trol Dinerspel is in heel Nederland te spelen. Heb je zelf een locatie in gedachten? Bel of mail voor een informatie of een vrijblijvende offerte.