020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Diner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie klaar voor een echt muziekfestijn? Tijdens het Popquiz Diner in Rotterdam kunnen jullie genieten van een geheel verzorgd avondje uit in het centrum van Rotterdam!

Graag verwelkomen wij jullie in een speciaal door ons geselecteerd restaurant in Rotterdam, waar jullie deze avond deze beroemde popquiz zal gaan spelen. Zodra het gezelschap compleet is, zal onze enthousiaste quizmaster de groep in verschillende teams verdelen en jullie bekend maken met de spelregels van de popquiz.

Je speelt de popquiz in verschillende rondes, steeds tussen de heerlijke gerechten van het diner door. Bij dit drie gangen diner kunnen jullie kiezen uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Want wij willen graag ons best doen om ervoor te zorgen dat het niemand iets tekort komt tijdens dit Popquiz Diner!

Tijdens de verschillende rondes van de popquiz kunnen jullie laten zien hoe veel je van de meest bekende popnummers afweet. Hoe veel weten jullie over George Baker, Bon Jovi en Boney M? Laat het zien tijdens dit gezellige Speldiner vol muziek en nostalgie.
Welk team weet het meest af van muziek en sleept die felbegeerde prijs in de wacht? Het zal blijken tijdens deze onvergetelijke Popquiz.

Inclusief:
-Quizmaster
-3 gangen diner
-Spelprogramma
-Prijs voor het winnende team
-Spelmaterialen
-Zaalhuur
-BTW