020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Een oude bekende van de politie is op klaarlichte dag van het leven beroofd. De politie heeft een aantal verdachten opgepakt, maar lukt het hen gewoonweg niet om de puzzelstukjes in elkaar te schuiven. Ten einde raad heeft de politie besloten jullie hulp in te schakelen: een team van CSI-rechercheurs.

Met behulp van een spykit koffertje met daarin o.a. een navigatiesysteem, een dvd-speler en een fototoestel moeten jullie dit moordmysterie zien op te lossen en de dader achter slot en grendel zien te krijgen.
Tijdens het CSI Spelprogramma kruipen jullie in de huid van een CSI-agent(e). Aan de hand van de bij het slachtoffer gevonden voorwerpen moeten jullie verdeeld in teams en door middel van gedegen speurwerk het mysterie zien te ontrafelen.

Na twee uur zoeken, speuren en puzzelen komen jullie weer terug op de afgesproken plek en wordt iedereen door onze spelbegeleider op een lekker drankje getrakteerd.
Tijdens deze verdiende pauze zal onze spelbegeleider de antwoorden nakijken. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord én de juiste dader heeft weten aan te wijzen, mag de titel ‘Meester in speurwerk’ aannemen en gaat naar huis met de hoofdprijs!

Hebben jij en je vrienden/vriendinnen altijd al het gevoel gehad dat er een detective in jullie schuilt? Grijp dan nu je kans en boek ons CSI-spel in Rotterdam!
Perfect voor een spannend en vooral gezellig vrijgezellenfeest.

Inclusief:
– Spelbegeleider
– Spykit koffertje
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW