020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hap en Stap Tour Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Tijdens deze Hap en Stap Tour zullen wij jullie onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner laten zien hoe mooi Rotterdam kan zijn.

Gedurende dit culinaire groepsuitje nemen onze gidsen jullie mee naar drie verschillende restaurants in het centrum van Rotterdam. Na elke gangwandelen jullie naar het volgende restaurant. Deze wandeling gaat natuurlijk wel via een toeristische route, waarbij we geen plekje onbezocht laten.

De gids staat bij jullie aankomst al te trappelen van ongeduld. Deze enthousiaste professional kent Rotterdam als zijn broekzak en staat te popelen om jullie de verhalen en anekdotes over deze bruisende stad te vertellen. Via een smakelijke rondleiding dwars door deze oude havenstad zullen jullie gaan genieten van de vele architectonische hoogstandjes die Rotterdam rijk is!

We beginnen deze Hap en Stap Tour met de eerste rondleiding richting het eerste restaurant voor het voorgerecht. Als iedereen zijn of haar bordje heeft leeggegeten is het weer tijd om op stap te gaan. Via een uitgekiende route worden jullie door onze gids naar het tweede restaurant gebracht, waar een heerlijk hoofdgerecht geserveerd zal worden.
Na het hoofdgerecht wacht ons nog een laatste tochtje richting het laatste restaurant; hier zullen jullie afscheid nemen van onze gids en kunnen jullie in alle rust genieten van het dessert. Gezellig naborrelen en bijpraten over wat er allemaal is gezien in hartje Rotterdam is bij ons geen uitzondering!

Ben je op zoek naar een verrukkelijk vrijgezellenfeestje in Rotterdam? Boek dan nu deze Hap en Stap Tour!

Voorbeeldprogramma:
17:00 Wandeling
18:00 Voorgerecht
18:45 Wandeling
19:30 Hoofdgerecht
20:30 Wandeling
21:00 Dessert

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Beproefde route
– Driegangendiner
– BTW