020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 3,5 uur
  • €60 p.p. (incl. BTW)

Rotterdam is zojuist ruw opgeschrikt. Er is namelijk een moord gepleegd op een vooraanstaand lid van de Rotterdamse maffia. Deze veelbelovende maffioso was er klaar voor om zich uit te roepen tot de nieuwe Godfather Rotterdam. Maar dit is nu allemaal verleden tijd…

Het Maffia Moordspel zal in verschillende rondes tussen de gangen van het diner door worden gespeeld. Als iedereen zijn of haar plaatsje aan tafel heeft gevonden zullen onze acteurs het restaurant binnenvallen en uit jullie gezelschap de ‘’verdachten’’ apart nemen en verkleden tot niet van echt te onderscheiden maffiosi. De rest van het gezelschap wordt in teams van rechercheurs opgedeeld die dit moordmysterie moeten zien op te lossen.

Door middel van scherpe verhoormethodes en geslepen ondervragingstechnieken moeten de teams van rechercheurs de waarheid boven tafel zien te krijgen om zo de dader achter slot en grendel te laten verdwijnen.

Het Maffia Moordspel bevat meerdere spelrondes, waar jullie ondertussen worden getrakteerd op een heerlijk 3 gangen diner. Hierbij is er keuze uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten en wordt er afgesloten met het beroemde verrassingsdessert.

Aan het eind van dit Maffia Moorddiner zullen we erachter komen wie deze koelbloedige moord op zijn geweten heeft en welk team met de welverdiende hoofdprijs huiswaarts zal keren.

Durf jij deze uitdaging aan? Boek dan ons Maffia Moordspel in Rotterdam!

Inclusief:
– Maffia Moordspel
– Acteur(s)
– 3 gangen diner
– BTW


Wij organiseren het Moorddiner ook in Groningen.