020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moord High Tea Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €40 p.p. (incl. BTW)

Tijdens dit vrijgezellenuitje in Rotterdam moeten jullie een raadselachtige moord zien op te lossen. Verdeeld in teams en onder begeleiding van onze acteurs gaan jullie als echte rechercheurs aan de slag!

Bij aanvang wordt een aantal ‘’verdachten’’ uit jullie groep apart genomen en door middel van verkleedmaterialen nog net even iets verdachter gemaakt. De rest van jullie groep wordt vervolgens in teams opgedeeld. Deze teams zullen de “verdachten” aan de tand moeten voelen.

Middels geslepen verhoormethoden en pittige ondervragingstechnieken moeten deze teams van rechercheurs vervolgens proberen dit moordmysterie op te lossen. Lukt het jullie de juiste dader aan te wijzen?

Dit hilarische en interactieve moordspel wordt in verschillende rondes gespeeld en tussen de rondes door zullen jullie worden getrakteerd op een High Tea om je vingers bij af te likken. Tijdens deze High Tea is er volop keuze uit zowel zoete als hartige gerechten en natuurlijk zal de thee rijkelijk vloeien.

Ons moordspel zit vol met acteren, improviseren, analyseren, inspecteren, logisch beredeneren, maar natuurlijk ook samenwerking, gezelligheid en hilariteit. Deze Moord High Tea is daarom uitermate geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeestje in Rotterdam!

Omdat dit spel in verschillende teams gespeeld wordt is het geschikt voor zowel grotere als kleinere groepen. Ook is Moord High Tea te boeken op jullie gewenste dag en tijdstip!

Inclusief:
– Acteur(s)
– Spelmaterialen
– Heerlijke lunch
– Zaalhuur
– BTW