020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Baantjer Speurtocht Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Beschikt de aanstaande bruid of bruidegom over stalen zenuwen, een flink doorzettingsvermogen, een goede speurneus én een passie voor spanning en sensatie? Kruip dan in de huid van De Cock (met C-O-C-K) of zijn assistent Vledder. Struin de straten van Rotterdam af, op zoek naar het antwoord op de prangende vraag: wie heeft de moord gepleegd?

Tijdens de Baantjer speurtocht Rotterdam zijn jullie er om een mysterieuze moord op te lossen. Er is een gruwelijke moord gepleegd… En deze gaan jullie oplossen. De workshop is alleen geschikt voor echte inspecteurs…

Het politieonderzoek begint op een centrale locatie in het centrum van Rotterdam, waar jullie worden verwelkomd door de hoofdcommissaris van de politie. Na een korte introductie is het tijd om de teams te verdelen, de rechercheurskoffertjes te verdelen en de moordzaak voor geopend te verklaren…

Jullie worden geheel op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen rondom de moord en gaan hierna zelfstandig het centrum van Rotterdam in, op zoek naar de antwoorden op de vragen. Wie lost deze breinbreker als eerst op en komt terug bij de hoofdcommissaris met de juiste antwoorden?

Waan je in de wereld van Vledder en de Cock, verzamel bewijs, heb vermoedens, ondervraag en kom zo achter de waarheid. Spannender kan het vandaag niet! Doe goed jullie best, want de winnaar gaat bovendien naar huis met een prachtige prijs.

Na het moordspel is het de hoogste tijd voor een heerlijk drankje in een café, waar vermoedens wellicht werkelijkheid worden. Hier horen jullie van de hoofdcommissaris wie zich vandaag de winnaar mag noemen van de Baantjer speurtocht Rotterdam – en dus wie er naar huis gaat met de gewilde en passende prijs!

Met de Baantjer speurtocht Rotterdam beleven jullie een bloedstollende, misdadige maar bovenal erg gezellige middag in Rotterdam. Maak van jullie vrijgezellendag een ontzettend spannende door dit gruwelijke moordspel te boeken!

Baantjer speurtocht Rotterdam is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie per persoon
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW