020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Sex in the City Dinnergame Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3.5 uur
  • €55.00 p.p. (incl. BTW)

Bij een vrijgezellenfeest voor vrouwen horen drie dingen: mooie mannen, lekkere cocktails én… onze vriendinnen van Sex and the City! De Sex in the City Dinnergame Rotterdam speelt daar mooi op in en is dé aanvulling op ieder vrouwelijk vrijgezellenfeest in de Zuid-Hollandse hoofdstad. Uitermate geschikt voor iedere SATC-fan!

Jullie gaan deze middag een hilarisch SATC-avontuur tegemoet in de binnenstad van Rotterdam. Samen beleven jullie een hoop lol en doen jullie de meest gekke opdrachten… Wie wordt de uiteindelijke winnaar? Dat alles wordt bovendien gecombineerd met een heerlijk driegangendiner in een heerlijk restaurant. Geheel in Sex and the City-stijl, uiteraard!

Het programma is een geweldige, glamoureuze en chique belevenis voor iedere SATC-liefhebber. De bruid-to-be zal niet weten wat ze meemaakt!

Opdrachten en spellen
De gehele middag speelt zich af in het centrum van Rotterdam. Als groep worden jullie ontvangen met een heerlijk drankje door onze enthousiaste SATC-spelleider. Jullie worden desgewenst in teams verdeeld en ieder team wordt voorzien van een tasje met leuke en spannende attributen, die jullie nodig hebben tijdens de opdrachten en spellen.

Veel over de opdrachten zélf verklappen we natuurlijk niet, maar wél kunnen we alvast laten weten dat jullie als rasechte SATC-ladies op zoek gaan naar jullie eigen Mr. Big! Ook voeren jullie een heuse Stilettorum uit in het centrum van Rotterrdam. Daarnaast staan er nog veel meer hilarische en gezellige opdrachten op jullie te wachten.

Driegangendiner
Tussen de spelrondes door genieten jullie van een heerlijk driegangendiner, waarbij er ook volop keuze is voor vegetariërs.

Alle uitkomsten van de opdrachten worden vastgelegd op camera, zodat jullie spelleider kan checken wie de opdrachten het best heeft uitgevoerd. Voor de winnaar van de Dinnergame staat er natuurlijk een mooie hoofdprijs te wachten!

Welk team profileert zich het best als ‘Sex and the City’ en voert de opdrachten zo hilarisch, creatief, gezellig en gek mogelijk uit? Wie weet wint jouw team de welverdiende hoofdprijs! Boek de Sex in the City Dinnergame Rotterdam op een datum naar keuze en maak zo het vrijgezellenfeest van jouw beste vriendin, nichtje, collega of zus tot een onvergetelijke ervaring!

Sex in the City Dinnergame Rotterdam is inclusief:
– Enthousiaste begeleider
– Spelmaterialen
– Welkomstdrankje bij ontvangst
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW