020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moordspel Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Houdt de aanstaande bruid of bruidegom van spanning en sensatie? Van spellen als Cluedo, boeken als Baantjer en films als Sherlock Holmes? Dan is het Moordspel Rotterdam zeker de workshop die geboekt moet worden voor zijn of haar vrijgezellenfeest!

Moord
In hartje Rotterdam is namelijk een moord gepleegd… Een moord die jullie gaan oplossen! Wat is er gebeurd? Wie is de dader? Wie van de groep wordt verdacht en wie niet? En… Wie lost het als eerst op? Wie ontwijkt de intriges en weet de dader op slinkse wijze te ontmaskeren? En – het belangrijkst: wie gaat er uiteindelijk vandoor met de hoofdprijs?

Op een speciaal voor dit moordspel geselecteerde locatie in hartje Rotterdam start dit moordspel voor jullie als groep. De politie is zelfs aanwezig om de al bekende details van de moord aan jullie te overhandigen. Maar: vertrouw niemand! Enkele details ontbreken nog en iemand uit jullie groep is bijna zeker weten de dader…

Voor dit moordspel beschik je over stalen zenuwen en een heuse speurneus. Weet jij de moord als eerst op te lossen? Of… Ben je misschien zelf de dader?

De politie zal jullie in teams verdelen en op die manier zullen jullie uitzoeken wie de dader is van de gruwelijk gepleegde moord. Fouilleren, ondervragen, onderzoeken en goed nadenken zijn de sleutelwoorden van dit spel.

De workshop
Deze workshop is te boeken op een datum en tijd naar keuze. Beleef een onwijs spannende middag als aanvulling op een perfecte complete vrijgezellendag. Als de bruid of bruidegom een heuse Sherlock Holmes is, kan zijn of haar vrijgezellendag zeker niet meer stuk! Bloedstollender wordt het namelijk niet…

Moordspel Rotterdam is inclusief:
-Locatiehuur
-Professionele acteur(s)
-Spelmaterialen
-Prijsje voor het winnende team
-BTW

Wij organiseren ook Moorddiners voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam.