020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Salsa Diner Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 4 uur
  • €55.00 p.p. (incl. BTW)

Wist je dat je vrijgezellenfeest in Rotterdam swingend, muzikaal en gevarieerd kan zijn? Wij koppelen namelijk speciaal voor jou een bruisende Salsa Workshop aan een verrukkelijk driegangen menu. Zo maak je van je vrijgezellenuitje of andere viering in Rotterdam een succesvolle happening!

We beginnen dit sfeervolle groepsevent met de swingende Workshop Salsa en Merenque!

Proef de exotische en subtiele ritmes van deze heerlijke Salsa dansmuziek. Onze sympathieke en inspirerende Salsa dansers gaan jullie op attractieve wijze inwijden in de populaire wereld van het Salsa dansen. Samen doe je eerst een aanstekelijke warming up en daarna is het tijd om uit je dak te gaan bij het Salsa Diner in Rotterdam!

Nu de kop eraf is zal onze Salsa instructeur de basisprincipes van deze nostalgische dans uitleggen Gooi je spieren los, voeten van de vloer en party!

Driegangen Menu
Wanneer je eenmaal bent uitgeswingd, dan ben je samen met je groepsgenoten vast wel toe aan heerlijke hapjes en drankjes?  Dit culinair hoogstaande diner is een ware feestmaaltijd! We hebben voor je vrijgezellenuitje een gevarieerd keuzemenu, dus voor elke danser wordt een smakelijke schotel opgediend!

Bij deze Salsa Workshop zul je de tijd van je leven hebben! En alle moves die je vandaag leerde neem je natuurlijk lekker mee naar het volgende dansfeestje! Vier samen met je vrienden of vriendinnen je vrijgezellenfeest op een actieve en originele manier! Kies voor het onvergetelijke Salsa Diner in de swingstad Rotterdam!

Het Salsa Diner Rotterdam is inclusief:
– Ervaren Salsa instructeur(s)
– Driegangen maaltijd naar keuze
– Zaalhuur dansruimte Rotterdam
– Garantie op bruisend en swingend uitje
– BTW

Andere geweldige diners met spel en amusement zijn bijvoorbeeld: het Hou van Holland Diner,  Moorddiner, Stripdiner, Cabaret Diner, Maffia Moorddiner, Crazy Walking Diner en vele andere topuitjes van Get Events!