020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Lipdub Maken Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €39.50 p.p. (incl. BTW)

Jouw vrienden- of vriendinnengroep wordt vandaag vereeuwigd in het levendige Rotterdam. Bij deze Workshop Lipdub Maken ‘shinen’ jullie samen in jullie eigen videoclip! Dit is de ultieme wijze om je vrijgezellenviering in beeld te brengen! Trek je stoute schoenen aan en ga ervoor!

Overgewaaid uit de USA verovert Lipdub Maken in een hoog tempo Nederland. Vandaag maken jullie het mee in Rotterdam!

Onze Workshop Lipdub Maken is een ideale gelegenheid om de vrijgezel het podium te geven die hij of zij verdient! De Workshop Lipdub Maken in Rotterdam zit vol verrassing, avontuur en plezier! Maak je vrienden of vriendinnen mee als nooit tevoren. Je zult versteld staan van het hilarische resultaat!

Deze boeiende Workshop in Rotterdam wordt gegeven door een deskundige en ervaren cameraman. Op een ontspannen en onderhoudende wijze leer je hoe je in één draaitake een indrukwekkende clip kunt vastleggen. De uiteindelijke opnames monteren wij bij afloop tot een bijzonder geheel.

We kunnen de opnames maken in het bruisende centrum van Rotterdam of op een bijzondere plek naar jullie keuze. Hoe interessanter of ludieker de locatie, hoe fraaier het resultaat natuurlijk!

Onze originele Workshop Lipdub Maken in Rotterdam vangt aan met het uitdenken en kiezen van een waanzinnige act. Je gaat in je videoclip een ongekende feestelijke sfeer neerzetten! Dus kies een swingend uptempo nummer uit! Na de teamindeling krijgt iedereen binnen zijn of haar team een speciale rol toegekend. Leef je uit binnen jouw unieke rol en pak lekker uit bij onze Lipdub Workshop in Rotterdam. Dit worden een paar actieve en bijzondere uurtjes! In slechts één enkele take wordt je samen met je vrienden of vriendinnen vereeuwigd in een unieke videoclip!

Wij nodigen je uit voor deze originele, gezellige en sfeervolle beleving in het bruisende Rotterdam! Reserveer onze hilarische en bijzondere Workshop Lipdub Maken in Rotterdam en beleef een vrijgezellenfeest als nooit tevoren!

Workshop Lipdub maken Rotterdam is inclusief:
– Deskundige en ervaren cameraman
– Eindmontage
– Eventuele huur zaal Rotterdam
– BTW