020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy 88 Dinnergame Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Het Crazy 88 Dinnergame is bij uitstek het meest hilarische en ludieke uitje van Rotterdam. Bij dit knotsgekke spelprogramma ga je tussen de dinergangen door de meest bizarre opdrachten vervullen met jouw team.

Bij aankomst deelt onze enthousiaste spelbegeleider je groep op in concurrerende teams. Voorzien van invulbladen en camera’s gaan jullie de straten van Rotterdam onveilig maken!. Na een wervelende uitleg van het spelverloop gaat elk team op pad met een eerste waanzinnige opdracht. Elke opdracht wordt ter controle op camera vastgelegd. Als de eerste missie geslaagd is, komt de volgende onvoorstelbare opdracht alweer op jou en je teamgenoten af!

Na een paar opdrachten kunnen jullie bijkletsen tijdens het voorgerecht in ons sfeervolle restaurant in Rotterdam. Zo kun je lachen om elkaars filmpjes! Na het voorgerecht gaan we door met nog een aantal ongelofelijke missies van ons Crazy 88 Dinnergame in Rotterdam!

Daarna verwennen we jullie met ons overheerlijke hoofdgerecht. Zodra iedereen heeft genoten van dit culinaire hoogstandje , is het tijd voor de finale. Er is nog 1 spelronde waarin je de nodige punten kunt verdienden in de bruisende binnenstad van Rotterdam.  Voor de winnaar staat namelijk een chique prijsje te wachten….

Dit vrijgezellenfeest is een dag die onmogelijk is na te vertellen! Maar gelukkig mag je de beelden houden!

Crazy 88 Dinnergame Rotterdam:
– Ervaren en enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen Crazy 88
– Gebruik filmcamera
– Driegangen menu
– Prijs voor het winnende team
– DVD met filmpjes en foto’s
– BTW