020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Foute Popquiz Diner in Rotterdam

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Iedereen kent ze, van die totaal foute, maar tegelijk zulke lekkere liedjes. Liedjes die je ineens terugbrengen in de tijd; van die onweerstaanbare nummers die je graag op topvolume uit volle borst meezingt. De waarachtige Guilty Pleasures……Iedereen doet alsof ze, ze niet kennen, maar intussen doen we niets liever dan die foute meuk keihard mee te gillen.

Wij zien het totaal anders! Om die reden hebben wij die liedjes bijeen geharkt in ons ‘Foute Popquiz dinner Rotterdam’. Zo geven we je een geldig excuus om lekker te genieten van deze foute meuk en keihard mee te brullen en te dansen!

In een speciaal voor jullie gereserveerde privéruimte in Rotterdam beleef je de avond van je leven! Meegillen met Spice Girls, Abba, the backstreetboys en overige verboden vruchten. 

Wij presenteren een foute Popquiz dinner in het hart van de Maasstad.
Denk aan een avond vol gekkigheid, muziek, hilariteit en lol. Terwijl je ongegeneerd kunt dansen en springen en keihard kunt meezingen op al die totaal foute liedjes! 

Onze foute popquiz spelleider  heeft een warm onthaal voor jullie in petto. Dit speldiner neemt jullie mee aan de hand door de diverse spelrondes. Jouw gezelschap zal worden opgedeeld in teams, die de strijd zullen aangaan tegen elkaar.  Dan komt het er op aan wie de grootste kennis bezit van de foutste muziek denkbaar. En welk team  eindbaas is wat betreft de categorie zang en dans.

Schrijf je in voor deze knotsgekke avond in Rotterdam  met ons foute Popquizdiner. 

Wij garanderen jullie ook nog een verrukkelijk driegangen menu tussen de Foute Popquizrondes. Wij bieden je dan een keuze tussen vis, vlees of vegetarisch. Als jullie andere dieetwensen hebben, dan houden wij daar uiteraard rekening mee. De bedoeling is uiteraard dat jullie allemaal kunnen genieten gedurende deze knotsgekke avond! En wij  beloven jullie dat iedereen huiswaarts keert met een gevulde maag!

Hou er rekening mee dat je na zo’n knotsgekke avond boordevol foute nummers, helemaal om bent! Komt dat even goed uit; want nu kun je lekker hier mee verdergaan. Want we bevinden ons op een steenworp van Rotterdam centrum!

Wij van zouden zeggen: Geniet vooral van het heerlijke diner en laten we samen keihard zingen tijdens ons Foute Popquizdiner Rotterdam.

Hoe fouter hoe beter!

Onze Foute Popquiz Diner is inclusief:
-Quizmaster
-Driegangendiner
-Prijs voor het winnende team
-Spelmaterialen
-Zaalhuur